Úniková hra: netradiční zábava pro dámskou jízdu!

Kafíčka, nákupy, drbárna – to jsou věci, které do ženského života neodmyslitelně patří. Známe je snad úplně všechny a věnujeme se jim nejlépe obklopené partou kamarádek. Tehdy je to teprve ta správná zábava. Ačkoli nás to baví a děláme to rády, je to kolikrát pořád dokola. Nechtělo by to malou změnu, co myslíte?
 

úniková hra

Vyzkoušejte něco nového!​

Kolikrát do týdne vysedáváte v kavárně, srkáte lattéčko a po kouskách uždibujete čokoládový dortík? A kolikrát do týdne berete obchoďáky útokem a snažíte se ulovit ty nejlepší kousky ve slevě? Hříšně sladký dezert nebo super džíny za polovinu ceny vás sice dokážou potěšit, ale všechny víme, že je to jen chvilková radost. Když po sladkosti zbude jen několik drobečků a džíny se okoukají, už z toho takovou radost nemáte.

Proč místo posedávání v kavárně nebo nakupování nevyzkoušet něco nového? Něco vzrušujícího a dobrodružného?

Slyšeli jste o únikové hře?

Už jste slyšeli o únikových hrách? Je to hit současnosti a jen málokdo by nevěděl, o čem je vlastně řeč. Toužíte-li po změně a po zážitku, který si uchováte v paměti ještě hodně dlouho, pak byste měli jednu takovou únikovku vyzkoušet.

A jak jinak, nežli s partou vašich kamarádek, se kterými zažijete opravdu vzrušující chvíle! Samozřejmě je potřeba dobře si vybírat, ne všechny únikové hry jsou tematicky laděné tak, aby vám sedly jako ulité. Vyberete-li si dobře, rozhodně si to užijete!

Proč právě úniková hra?

Únikové hry jsou v poslední době nesmírně populární. Je jich tolik, že rozhodně je z čeho vybírat! Co třeba únikovka Zloději snů? Říká se, že je to nejlepší úniková hra v Praze a to stojí za úvahu! Přemýšlíte, proč si s kamarádkami místo do kavárny nebo na nákupy vyrazit právě na únikovou hru?

Důvod zní jasně: nový zážitek, který vás nabije adrenalinem a prověří vaši schopnost spolupracovat. Možná se znáte už roky, ale teprve během únikové hry se poznáte skutečně ze všech stránek. Pokud chcete mít obrázek, jak to na takové únikovce vypadá, tak se mrkněte na tuto galerii fotek. Tak nad čím ještě váháte? Zážitek čeká!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies