Valentýn – tipy na dárky pro ženy a muže

Svátek všech zamilovaných se blíží a zajisté také Vy uvažujete o tom, čím obdarovat svého partnera nebo partnerku. Tipy na originální valentýnské dárky pro ženy a muže naleznete ve článku.

Žena zakrývající oči muži při předávání dárku

Dárky na Valentýna pro ženy

Hledáte originální valentýnský dárek pro přítelkyni, partnerku či manželku? Ženy nejčastěji na Valentýna od svých partnerů dostávají květiny, spodní prádlo a nebo nějakou tu dobrůtku ve tvaru srdce. Překvapte letos svou vyvolenou něčím originálním…Co máme na mysli? Svou lásku můžete překvapit například poukázkou na čokoládovou masáž, medovou masáž, masáž lávovými kameny, indickou královskou masáž, kurzem líčení a nebo například poukázkou na víkend ve welness hotelu.

Valentýn – ideální dárky pro muže

Muži si valentýnských dárcích moc nepotrpí, takže je celkem jedno, zdali mužům koupíte spodní prádlo a nebo roztomilého plyšového medvídka. Pokud byste však svého partnera chtěli opravdu překvapit, vřele doporučujeme koupit mu například na Valentýna poukázku do pivních lázní, let stíhačkou, jízdu na čtyřkolce, kurz horolezectví a nebo seskok padákem. Tyto adrenalinové dárečky muže nejen velmi překvapí, ale také na ně budou ještě velmi dlouho vzpomínat.

Jak vytvořit tu pravou valentýnskou atmosféru

Barvou valentýnského dne je samozřejmě červená, proto pro naladění valentýnské atmosféry je nejlepší vyzdobit pokoj červenými doplňky. Svíčky, ubrousky, červené saténové povlečení postele, záleží pouze a jen na vaší fantazii a také možnostech. Nezapomeňte na svíčky a okvětní lístky růží, kterými můžete posypat vaší postel lásky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies