Vdaná, ale svobodná – mingles

Chcete mít dlouhodobý vztah, ale již předem víte, že nedokážete se svým partnerem společně bydlet? Vyzkoušejte životní styl zvaný mingles, ve kterém má každý z partnerů svou vlastní domácnost. Více o mingles se dozvíte v našem dnešním článku.

Žena opřená o muže

Mingles - nový trend?

Chcete být se svým partnerem dlouhodobě, ale přitom nechcete společně bydlet? Nechcete se vdávat ani žít na tzv. „psí knížku"? Chcete mít místo, kde si budete sama sobě svým pánem a kde můžete svobodně dýchat, aniž by za vašimi zády někdo stál a říkal vám, co máte dělat? Pokud jste na výše uvedené otázky odpověděla „ano", je tzv. mingles určený právě pro vás. Jedná se vlastně o životní styl, kdy spolu partneři jsou i „nejsou". Randí spolu, podnikají různé výlety, navštěvují kino či kavárnu, milují se spolu, apod. Heslem u mingles stylu je: „Nebydlet spolu!"

Všeobecně o mingles

Mingles pochází z Ameriky a Velké Británie. Je to vlastně zkratka slov, které nejlépe tento styl života charakterizují: „Married but single", což v překladu znamená „Vdaná, ale svobodná." Z Ameriky se tento trend postupně rozšířil do celého světa, kde se stává v součastné době velmi oblíbeným. Zajímá vás, proč je tak oblíbený? Seznamte se s jeho výhodami.

Výhody mingles

Partneři, kteří spolu nebydlí, mají více svobody - zkrátka dělají to, co chtějí, aniž by to druhému partnerovi vadilo. Navíc jsou finančně nezávislí a nezažívají ve vztahu tolik diskutovaný stereotyp, který vzniká při společném bydlení. Mají více času na práci, své koníčky i přátele. Mingles styl ocení zejména ženy, které nebudou muset partnerovi prát, žehlit, vařit a ani po něm uklízet špinavé ponožky z různých koutů domácnosti - jejich partner si to musí udělat sám ve své domácnosti. Důležité je ovšem dodržet dvě základní zásady mingles, což jsou důvěra a věrnost.

Nevýhody mingles

Nevýhodou mingles je zejména to, že spolu partneři nebudou zažívat všechny slasti a strasti společného bydlení. V případě, že by chtěli po čase zkusit žít společně a nebo si založit rodinu, je zde větší riziko, že se jejich vztah rozpadne. Je také potřeba počítat s tím, že když jeden z partnerů onemocní a bude potřebovat pomoc, nemusí být ten druhý vždy po ruce. Nikdo jim nepomůže se zaplacením nájmu ani s náklady spojenými s domácností. Je možné, že budou trávit mnoho večerů o samotě - i nedobrovolně. Zvažujete-li tento styl života, pečlivě zvažte všechny výhody i nevýhody. Jde o rozhodnutí, které nelze vzít tak snadno zpět. Buď spolu chtějí partneři takto žít, anebo zkrátka nechtějí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies