Vestavná myčka nádobí do každé kuchyně

Už máte dost těch hromad nádobí ve dřezu? A co teprve utírání! Tolik zbytěčně stráveného času nepříjemnou činností a to ani nemluvíme o bolesti zad, kterou člověk shrbený nad dřezem může pociťovat. Vykašlete se na to a pořiďte si vestavnou myčku nádobí.

 

Detail myčky na nádobí

Myčka má své plusvestavná myčka

Ruční mytí nádobí je zdlouhavé a aniž si toho jsme vědomi, spotřebujeme při něm až dvakrát tolik vody než vestavná myčka. Nádobí nebude navíc nikdy tak dokonale umyté, vysušené a vyleštěné, jako to umí moderní mycí stroje.

Proč vestavná myčka

Josu moderní a budou vypadat přesně tak, jako budete chtít. Jejich hluk ani neuslyšíte, jsou vybaveny velkým LCD displejem a nebude problém naplánovat ani čas mytí. Technologie jsou zkrátka pořád dopředu. Vaše nová myčka může umět hodně věcí, to se ovšem odráží také na ceně. Levněji koupíte myčku, která si také s nádobím hravě poradí. 

Jak vybírat

Typ myčky

Myčky se vyrábí v šířce 45 a 60 cm. Dělí se na vestavné, podstavné, volně stojící, stolní myčky a myčky se sporákem. Stolní myčky se hodí do domácnosti o minimálním počtu lidí, myčky vestavné a podstavné zase do kuchyňské linky, kterou teprve zařizujete.

Myčky na nádobí se řadí také do různých energetických tříd, dobré je vybrat si myčku s co nejmenší spotřebou – hledejte proto označení A nebo ještě lépe, A+.

Objem

Myčky na nádobí pojmou různé množství nádobí – uvádí se buď 5, 9 12 nebo 15 IEC jídelních souprav, přičemž za jednu IEC soupravu se považuje dezertní, mělký a hluboký talíř.

Vnitřníh uspořádání

Vnitřní prostor myčky obsahuje koše na různé druhy nádobí – ideální je, lze-li tyto koše přesunovat podle potřeby. Koše pro sklenice by měly být speciálně uzpůsobené.

myčka nádobíFunkce

Některé myčky na nádobí mají opravdu výhodné funkce. Dokáží například mýt velmi tiše, umožňují nastavit čas začátku mytí, zabraňují nechtěnému úniku vody z myčky, mají nejrůznější ekologické programy, program šestý smysl, který sám rozpozná naplněnost myčky, druh a stupeň zašpinění nádobí a podle toho zvolí teplotu, množství vody a postup mytí. Čím více programů, tím vyšší je pochopitelně i cena.

Vestavná myčka Siemens

Nespokojíte se jen tak s něčím V tom případě bude vestavná myčka Siemens ta pravá. Tyto myčky stojí na samém vrcholu v žebříčku vestavným myček nádobí. Okouzlí vás maximálně ekonomickým provozem a konzervativním designem. Vestavnou myčku Siemens pořídíte už za cenu kolem 8000 korun. Ty nejlepší modely zákazníka přijdou i na 22 000 korun. 

Vestavná myčka BAKO

Vestavné myčky BAKO jsou takovým příjemným kompromisem pro všechny zákazníky. Pokud nechcete za myčku utratit majlant a přesto chcete dát na kvalitu, bude to dobrá volba. U značky BAKO se tedy snoubí kvalita s rozumnou cenou. S vestavnou myčkou Beko se vlezete do 11 000 korun, ale pozor ten nejlevnější model může být váš už za 5 400 korun. 

Kupte si svou novopu vestavnou myčku u finalisty ankety ShopRoku 2012 www. levneelektro.cz. Nákup můžete pojmout jako pořízení pěkného a praktického dárku pro celou rodinu. 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies