Věštírna – čtení z ruky

Chiromantie, čili čtení z ruky, má tisíciletou tradici. Linie rukou jsou jakýmsi odrazem lidské duše a vypovídají o našich předpokladech do budoucna, citových prožitcích, zdraví i současném stavu psychiky. Pár základních údajů o chiromantii najdete zde.
Ruka natažená dlaní vzhůru

Chiromantie – jak funguje?

Lidská ruka je jednou z nejdůležitějších částí těla. Právě ona uspokojuje všechna naše přání a potřeby a přichází do styku s ostatními lidmi. Není proto divu, že jsou v ní vepsány dlouhodobé stopy – linie. Tyto linie se v průběhu života mění a dorůstají. Záleží vždy na období, v jakém se nacházíme. Chiromantie nahlíží do duše člověka a dokáže vyčíst jeho předpoklady pro budoucnost. Tyto předpovědi však nejsou nezvratně dány, nemusíme je přijmout, pokud nechceme. Vždy máme svobodnou vůli. Mnohé se dozvíte i z data vašeho narození. Jaký rok máte před sebou?

Chiromantie – co všechno o nás prozradí?

Z linií na rukou lze vyčíst náš zdravotní stav, vztah ke vzdělání, zájmům, naši psychickou stránku, citové prožitky a osudové cesty, které nás mají posunout dál.

Chiromantie – čtení z levé nebo pravé ruky?

Chiromantie porovnává obě ruce. Předpoklady člověka jsou u praváka vepsány v levé ruce a v pravé lze vidět, jak jsou tyto předpoklady plněny. U leváka je pořadí opačné. A víte co je chiropraxe?

Chiromantie a další vědy

Součástí chiromantie je často také chirologie, která nezkoumá jen linie, ale i tvar rukou, jednotlivých prstů, jizev, pih a podobně, včetně barvy a měkkosti ruky.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies