Vhodné líčení pro blondýnky

V dnešním díle našeho seriálu o líčení se zaměříme blíže na blondýnky. Jak by se měl tento typ žen líčit? Užitečné rady, tipy a inspirace nejen pro blondýny naleznete právě zde.

Modelka Simona Krainová

Charakteristika pleti

Pleť je většinou světlá, téměř bledá až průhledná, není namodralá, má nažloutlý až jemně nazlátlý podtón. Některé mají pleť slonoviny, jiné narůžovělou.

Líčení - vhodné barvy

Mezi vhodné barvy patří hlavně jemné odstíny růžové a broskvové. Lze použít i ostatní barvy. Pozor - vybírejte si raději pastelové tóny.

Na co si dát pozor

Při líčení by si měly blondýnky dát pozor na příliš ostré a kontrastní líčení. Jejich přednosti vycházejí právě z jejich jemné, průhledné pleti.

Kosmetika – základ líčení pro blondýny

  • světlý make-up
  • černá řasenka
  • líčka v meruňkových odstínech
  • konturovaní tužka
  • oční stíny v pastelových barvách
  • lesk na rty v jemně růžovém odstínu

Líčení – krok za krokem

Make-up

Pro blondýny je vhodný tekutý make-up v teplé a světlé barvě. K tomu se velmi hodí zdravíčko ve světlém meruňkovém nebo broskvovém odstínu, nanesené plošně tak, aby nevznikly tvrdé kontrasty, ale jen měkké přechody.

Líčení očí

Co se týče očních stínů, platí také jemnost, vynechte tvrdé černé linky, používejte spíše pastelové barvy. Je lépe doplnit oční linku dodatečně ještě bílou, než zvolit příliš tmavou barvu.

Rty

S rtěnkou v teplých růžových odstínech vypadají blondýnky vždycky přitažlivě. Pozor - nesmí to být rtěnka, která na rtech dostane namodralý nádech!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies