Vhodné přípravky pro zpevnění pokožky

Trápí vás povislá kůže? Už nemusí! Poradíme vám, jaké přípravky vám zaručeně pomohou, ať už potřebujete pokožku zpevnit po porodu, pro lepší pocit a nebo po radikální dietě.

Prsty držící kůži na břichu

Lipometric - zeštíhlující stahující péče

Velmi vhodným přípravkem pro zpevnění kůže, je zeštíhlující stahující péče Lipometric. Kůže zasažená celulitidou se s pomocí tohoto přípravku vyhlazuje, oblast pasu se zeštíhluje, objem zadních partií redukuje, zmenšuje se objem stehen...atd. Díky speciální textuře je kožní reliéf opticky vyhlazen ihned po aplikaci.

Zeštíhlovací krém Fucus-centella

Dalším vhodným přípravkem je zeštíhlovací krém Focus-centella. Výtažky z mořských řas a břečťanu podporují odbourávání přebytečných tukových tkání, výtažky z vilínu a červené vinné révy aktivizují krevní oběh a tím urychlují pronikání zeštíhlovacích složek. Centella asiatova je známá pro své hojivé účinky a přeslička s bohatým obsahem křemíku vypne a do hloubky zpevní tkáně. Kombinace těchto účinných složek v krému Centella vám pomůže od nevzhledné povislé kůže.

Zeštíhlující tělový krém Corectia

Účinná složka Fytocin proniká do hlubších vrstev tukových tkání, kde si vytváří jakýsi mikrorezervoár, tedy místo, kde se na nějako dobu usídlí. Odsud aktivně napadá tukové buňky, které nestačí odolávat Fytocinu, který je spaluje, a dochází k jejich zmenšení. Klinické studie prokázaly, že při pravidelné aplikaci dochází k zeštíhlení problematických partií, a to až o 4 cm za pouhé 3 týdny.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies