Vhodné vitamíny pro zpevnění zubů a dásní

Problémy se zuby, a to především s dásněmi, trápí mnoho z nás. Existují vitamíny a nebo jiné přípravky, které nám dopomohou ke krásnému zářivému úsměvu bez bolesti? Ano, existují. Víme, které to jsou!

Pootevřená ústa ukazující zuby

Skeletin - pro krásné a silné zuby

Výjimečnost Skeletinu je korunována přítomností jemně rozemleté sépiové kosti. Sépiová kost je notoricky známým doplňkem kanárčích klecí, ale je velmi vhodná i pro člověka, neboť je nejen zdrojem biologicky dostupných minerálních látek nutných pro stavbu a obnovu kostní tkáně (Ca, Mg), ale také látek sloužících jako zdroj pro syntézu anorganických složek chrupavky. Sépiová kost je v čínské medicíně poměrně ceněná substance, která mimo jiné dokáže snižovat kyselost žaludečního obsahu, působit proti vzniku vředů a která je předepisována při nedostatku vápníku v těle.

Citrovival kapky - pro desinfekci úst

Kapky obsahují účinné antiseptické látky, které ničí škodlivé bakterie, choroboplodné zárodky a zpomalují jejich další množení. Tyto účinky je možno využít při péči o hygienu ústní dutiny.

Dentální nit s bělícím účinkem

Odstraňuje plak tam, kde se Váš zubní kartáček nedostane. Samotným čištěním zubů se nedostanete do všech těžko dostupných míst, ve kterých se také hromadí plak. Ale s touto zubní nití to dokážete. Se svou strukturou odolnou proti třepení se jednoduše dostane mezi zuby a pod okraj dásní. Denní používání zubní nitě Vám pomáhá udělat více pro to, abyste udrželi své zuby a dásně zdravé.

Zdravý úsměv - péče o zuby a dásně

Zkušená dentální hygienistka vám v knize poradí, co všechno můžete udělat pro to, aby vaše dásně zůstaly pevné a zuby zdravé po celý život. Autorka objasňuje příčiny vzniku nejčastějších onemocnění dutiny ústní - od zubního kazu až po paradentózu - a prozradí, jak jim účinně předcházet. Seznámí vás se správnou péčí a s vhodnými pomůckami pro běžnou ústní hygienu.

Nezapomeňte na kartáček na jazyk!

Proč používat kartáček na jazyk? Bakterie na jazyku jsou hlavní příčinou zápachu z úst, stejné baktérie jsou spojovány s onemocněním dásní. Pro dosažení optimálních výsledků kartáček na jazyk používejte před čištěním zubů! Z hygienických důvodů kartáček každé tři měsíce vyměňte za nový.

White Pearl Single - profesionální stomatologický bělící gel

White Pearl byl několik let testován na stomatologické klinice, kde bylo kladeno maximální úsilí na bezpečnost a účinnost. U testované skupiny došlo ke značnému vybělení zubů. White Pearl dezinfikuje ústní dutinu a i v případě dlouhodobého používání nepůsobí negativně na zubní sklovinu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.2 Počet: 9 Nejlepší: 5 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies