Viagra po peruánsku - Maca

Maca je prastará léčivá bylina pocházející z peruánských hor. Léčí sexuální impotenci mužů, frigiditu žen i neplodnost. Není jen krátkodobým afrodisiakem, ale především dlouhodobým lékem.
Lahvička s rozsypanými tabletami

Maca – nejen afrodisiakum

Maca je známá jako účinné afrodiziakum. Pomáhá znovu probouzet sexuální touhu, zvyšuje vitalitu, odstraňuje psychickou únavu a podporuje plodnost. Udržuje organismus v rovnováze a posiluje imunitní systém. Tlumí dokonce i menstruační bolesti a menopauzální projevy.

Maca – proč je tak účinná?

Maca stimuluje centrální nervový systém a pohlavní žlázy. Podporuje dozrávání vajíček a spermií a zvyšuje jejich počet. Rostlinné estrogeny obsažené v Mace se v lidském těle mění na pohlavní hormony.

Macca - tablety

Tuto vzácnou rostlinku u nás seženete ve formě tablet. Obvykle se užívá po dvou kapslích denně a účinek nastupuje přibližně po sedmi dnech. První výsledky se dostavují asi po měsíci. Maca sice neúčinkuje hned, ale zato působí mnohem lépe a dlouhodoběji než ostatní přípravky. Negativní vedlejší účinky nebyly prokázány.

Maca tablety – cena

Za jedno balení macy v tabletách (100 tablet) zaplatíte cca 500 Kč.

Další zajímavé články o sexu naleznete ZDE

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies