Vibrační versus saunovací pásy

Jestliže si chcete udržet štíhlou linii a ještě ke všemu vytvarovat bříško, pak si přečtěte náš následující článek, ve kterém vám poradíme, jaký je rozdíl ve funkcích vibračních a saunovacích pásů a jakým způsobem vám pomáhají hubnout.

Ležící žena v bílo-černých kostičkovaných plavkách

Vibrační pásy – cesta ke štíhlé linii

Vibrační pásy svou technologií umožňují hned několik vlastností, které vám napomáhají zhubnout a zároveň udržet štíhlou linii v dané oblasti. Vibrační pásy fungují na masážním principu, který podporuje redukci tuku v oblasti břicha a navíc vás může zbavit i některých nepříjemných zdravotních problémů. Jaké jsou tedy funkce vibračních pásů?

  • Podporuje redukci tukových buněk, a tím formuje postavu v dané oblasti
  • Trpíte-li chronickou zácpou, vibrační pás je nejen výbornou prevencí, ale také účinným lékem
  • Zlepšuje krevní oběh a látkovou výměnu
  • Tělo a kůže jsou masáži mnohem pružnější
  • Vibrační pás je také skvělou terapií pro ty, kteří trpí bolestmi zad
  • Podporuje celkovou kvalitu spánku, působí relaxačně Protože se nejvíce tuku ukládá v oblasti břicha, a to především u žen, mají vibrační pásy stále větší a větší oblibu. Mnoho jejich pravidelných uživatelů hodnotí účinky vibračních pásů velmi pozitivně.

Vibrační pásy mají navíc tu výhodu, že jejich součástí je adaptér, popřípadě fungují na tužkové baterky, jsou tedy naprosto bezpečné a nehrozí u nich riziko úrazu elektrickým proudem.

Jak je to se saunovacími pásy? Výhody a nevýhody

Se saunovacími pásy už to není tak jednoduché, na rozdíl od pásů vibračních. Saunovací pásy jsou v podstatě elektrické spotřebiče, které fungují s pomocí klasické zásuvky. Mají své výhody i nevýhody. Výhoda je především v tom, že saunovací pásy fungují na principu tepla, tedy účinky se dostaví rychleji a často také účinněji, než u pásů vibračních.

Na druhé straně, saunovací pásy jsou mnohdy na hranici s bezpečností. Jakožto elektrické spotřebiče, které máte umístěny přímo na těle, vám mohou přivodit ošklivý úraz. Samozřejmě ne všechny saunovací pásy jsou nebezpečné, pokud se však rozhodnete pro jejich koupi, předem si zjistěte, jestli skutečně splňuje normy, které vám zaručí bezpečnost.

Saunovací pásy jsou tedy mnohdy účinnější než pásy vibrační, co se týče vytvarování a zpevnění postavy, avšak na některé ze saunovacích pásů byl již v důsledku špatných zkušeností vydán zákaz prodeje.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies