Vibrátory - výběr a nákup

Uvažujete o nákupu vibrátoru? Sehnat jej dnes není vůbec těžké, ale vybrat ten správný, to už není jen tak. Nabídka vibrátorů je opravdu široká. Pomůžeme vám se v ní zorientovat..
Fialová koule s bublinami

Vibrátory - možnosti nákupu

Vibrátor raději nakupujte s kamarádkou nebo přítelem, budete se méně stydět. Pokud ale chcete raději zůstat v anonymitě, můžete zkusit nákup přes Internet nebo telefonickou objednávku vibrátoru z nějakého katalogu.

Při nákupu vibrátoru sledujte tyto vlastnosti:

Vzhled

Pokud si chcete koupit vibrátor jako doplňující erotickou pomůcku při hrátkách s vašim přítelem, dejte prostor názoru své drahé polovičky. Vibrátor by se měl líbit i jemu. Před nákupem v obchodě si prohlédněte typy vibrátorů na Internetu nebo v erotických časopisech. Budete mít větší přehled.

Typ

Vibrátory jsou hladké nebo vroubkované. Vroubkované mají za úkol dráždit poševní vchod. Pozor ale na silné nebo ostré vroubky, které mohou být naopak nepříjemné. Vyrábí se také vibrátory z pěnového materiálu, žilkované na povrchu nebo s výstupky, které stimulují bod G, klitoris nebo obojí zároveň. Dokonalou kopií mužského penisu jsou vibrátory z umělé kůže.

 

Existuje také široká paleta análních vibrátorů. Jsou obvykle menší a používají se k análnímu dráždění.

Materiál

Vibrátory mohou být pokovované (zlaté nebo stříbrné) nebo plastové. Umělé vibrátory mohou být z latexu nebo silikonu. Silikonové neboli gelové jsou měkčí a poddajnější. A také dražší, neboť mnohem více připomínají mužský úd. Partnerům se obvykle více zamlouvají vibrátory pokovované. Některé plastové se totiž natolik věrohodně podobají mužskému přirození, že jsou pro muže něco jako konkurence. Zvlášť když si žena zakoupí pořádně velký kousek.

Velikost a tvar

jsou jedněmi z nejdůležitějších vlastností. Délka se pohybuje od 12 do 30 cm. S delšími vibrátory se lépe manipuluje. Ne celá část však lze zasunout do pochvy, proto se při výběru řiďte i tímto.

Důležitá upozornění

  • Kupujte raději značkové vibrátory. Jsou větší zárukou kvality.
  • Nezapomínejte na lubrikační gel! Bez něj by mohlo být používání vibrátoru bolestivé.
  • Nikdy nepoužívejte vibrátor k dráždění klitorisu či pochvy bezprostředně po análním dráždění! Hrozí zavlečení infekcí do pochvy.

Teď už vám nezbývá nic jiného než zajít do nějakého sex shopu a jeden kousek zakoupit.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies