Víkendové pobyty – romantika ve dvou

Víte sami, jak společně strávený čas dokáže stmelit vztah. Zvlášť když ho prožijete na těch nejkouzelnějších místech, stranou od všedních starostí a povinností. K tomu jsou ideální víkendové pobyty pro dva. Navíc nejsou náročné na čas, a pokud vyberete šikovně, tak ani na finance.

Dvojice hledící na sebe při masáži

Pobyt podle vašeho gusta

Potřebujete rychle zregenerovat, načerpat síly, pobavit se? Víkendový pobyt pro dva je na to jak dělaný. Díky slevovým portálům, které nabízejí širokou škálu těchto pobytů, máte výběr za rozumné ceny. Teď už záleží jen na tom, jestli dáte přednost horám, vodě, wellness pobytu, turistice apod., ale nabídka je tak široká, že uspokojí opravdu každého.

Ubytování za zlomek ceny

A proč si na víkend nezajet do zahraničí? Samozřejmě jen k nejbližším sousedům, třeba do Rakouska, Polska, Německa nebo na Slovensko, ale i to je příjemná změna. Ani maďarské termály nejsou nedostupné. Stačí otevřít jakýkoliv slevový portál nabízející pobyty pro dva a věřte, že nabídce těžko odoláte. Navíc slevy dosahují až 50 %, v některých případech 65 % oproti běžným cenám. Za zlomek ceny tak můžete strávit romantický víkend pro dva v luxusních rezortech, na zámku nebo farmě s bazénem, vířivkou a polopenzí. Nebo si chcete vyzkoušet, jak by vám to klapalo bez rozmazlování personálem? V tom případě zkuste ubytování v apartmánech s vlastní stravou. Tak se na vlastní kůži přesvědčíte, zda opravdu platí rčení „láska prochází žaludkem…“

Výhody pro klienty

Výhodou víkendových pobytů je také skutečnost, že spousta hotelů a penzionů nabízí k ubytování i slevy na různé atrakce, třeba termální koupaliště, aquaparky, nebo rovnou různé balíčky obsahující třeba gratis jízdenku na lanovku, zapůjčení kola, masáž apod.

Kam příští víkend vyrazíte?

Ale dost bylo teorie, přejděme k praxi: jak by se vám líbil pobyt pro dva v rakouských Alpách, v penzionu s českým personálem? V téměř až kýčovitě kouzelném rakouském městečku najdete všechno, co potřebujete: hory, jezero, blízké termální koupaliště nebo aquapark. Pro romantický víkend ve dvou jak dělané.

Nebo možná dáte přednost něčemu rušnějšímu. Taková Praha sice nenabízí cinkání kravských zvonců pod okny ani procházku na břehu jezera, zato tu najdete nespočetné možnosti nákupu a kulturního vyžití. Po takto náročném dni není nic příjemnějšího než si dopřát hotelový wellness, po kterém se budete cítit jako znovuzrození.

Víkend pro dva může mít i akčnější podobu. To když se rozhodnete třeba pro zájezd na závod Formule 1 do italské Monzy. Tady je potřeba jednat rychle, nabídka je samozřejmě omezena datem konání závodu.

Jestli se chcete nechat rozmazlovat, zvolte hotel s wellness procedurami: vířivka, masáže, perličková koupel, no nezní to jako rajská hudba? A to vás víkendový pobyt pro dva přijde na polovinu běžné ceny!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies