Vsaďte na erotické prádlo!

Jestliže už máte dost vašeho všedního spodního prádla a chcete se cítit svůdně a vyzývavě, svůdné a erotické spodní prádlo bude pro vás to pravé. Velice rádi vám pomůžeme s výběrem.

Žena ve spodním prádle sedící na posteli

Ženy – rady, jak na muže přes prádlo

Takové maličkosti, jako jsou vyzývavá červená barva, dvojitá ramínka u podprsenky, lehce transparentní kalhotky či podprsenka, podprsenka se zapínáním za krk, kalhotky na šňůrky, působí na muže velice pozitivně a můžete si být jistí, že nic z toho mužskému zraku zaručeně neunikne. Dokonalé jsou také korzety, ty můžeme vřele doporučit!Určitě si najdete přesně ten svůj vysněný a můžete v něm doma dělat parádu. Korzety jsou opravdu velice slušivé a sexy. Umí krásně vytvarovat pas i poprsí. Korzet nikdy nebudete krok vedle.

pradelkoprotebe.czLuxusní erotické spodní prádlo není však pouze jen o tvaru a o tom, co je vidět. Neméně důležitý je také materiál, který je na takové prádlo použit. Musí být příjemný na dotek, nesmí kousat a vy se v něm musíte cítit opravdu sexy. Na materiálu si tedy pro své vlastní pohodlí nechte záležet a rozhodně na něm nešetřete.

Tyto vlastnosti nám v první řadě zaručí přední světoví výrobci spodního prádla. Na druhou stranu není nutné za spodní prádlo utratit tisíce korun. Dobře se můžete cítit i v levnějších modelech, záleží opravdu jen na vašem pocitu.

Rady - co se nosí

Trendem je stále erotické prádlo s krajkou, ať už vzorované, nebo třeba poloprůhledné. Muži milují sexy soupravičky, a erotické převleky. Co jim naopak radost neudělá, je stará podprsenka po babičce a kalhotky se srdíčky či jiným kýčovitým motivem.

Nikdy nic nepokazíte sexy poloprůhlednou košilkou. Velice elegantně a sexy vypadá také podvazkový pás a punčochy. Sázka na klasiku, jako jsou kalhotky tanga, nebo string, udělá taky svou práci.

Vyzkoušejte:

Krásnéprádlo.cz

Prádelkoprotebe.cz

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies