Vybarvěte se!

Říká se, že černou nic nezkazíte, což je pravda, ale budete v ní působit nepřístupně. Oblečení sytých barev vám dodá šmrnc - jen musíte vědět, jak jej kombinovat!

Barevné nákupní tašky

Barvy sluší ženám každého věku

Pestrých barev se nemusíte bát ani po čtyřicítce. Můžete si dovolit jakoukoliv barvu, která sedne k vašemu barevnému typu. Pozor jen na přezdobenost a překombinovanost – například v červených kalhotách a zeleném triku byste působila jako holka od cirkusu. Zpočátku kombinujte opatrně. I malý jásavý doplněk dokáže udělat divy!

Pestré barvy kombinujte s tlumenými

Zvolíte-li tričko pestré barvy, vybírejte kalhoty nebo sukni barvy tlumené. Jste-li plnějších tvarů, pozor na bílou barvu, která rozšiřuje. Pamatujte také, že výrazné barvy přitahují pozornost.

Módní kombinace

Nevíte, které barevné kombinace jsou dlouhodobě in? Nechejte se inspirovat:

  • Černá a bílá
  • Modrá a bílá (tzv. námořnický styl, vhodnou doplňkovou barvu je i červená)
  • Žlutá a červená (jen pro odvážné)
  • Žlutá a šedá (vhodné i do kanceláře)
  • Temně modrá a šedá
  • Barvy země (hnědá, šedá, černá, tlumeně žlutá, červená, oranžová – v jakýchkoliv kombinacích)
  • Fialová a bílá nebo fialová a černá (elegantní kombinace)

Najděte si svou barvu

Barvy oblečení volte také podle toho, jaký jste typ.

Jarní typ

Máte-li bledou pleť, světlé rty a pravá barva vašich vlasů je plavá nebo zlatavě hnědá, jste jarní typ. Slušet vám budou teplé něžné barvy jako je krémově bílá, béžová, zlatá, žlutá, světle oranžová, fialová, červená, tyrkysová, bleděmodrá, námořnicky modrá a šedá.

Letní typ

Lidé letního typu mívají v chladu namodralou nebo mírně nazelenalou pleť (tzv. olivovou), s opalováním ale problém nemají. Vlasy bývají popelavě blond, popelavě hnědé, světle nebo tmavě hnědé. Také letnímu typu sluší jemné, nejlépe pastelové barvy nebo tlumené, jakoby vyšisované od slunce.. Top barvou je modrá, modrozelená, hráškově zelená, malinová, starorůžová, šeříková a modrofialová.

Podzimní typ

Ženy s béžovou pletí, sytě zbarvenými rty a hustými vlasy v barvách do měděna či červena patří mezi podzimní typy. Sluší jim zemité barvy, lahvově zelná, rudá, oranžová a zlatá.

Zimní typ

Narůžovělé rty, velmi tmavá barva vlasů (hnědočerná až černá) a oči jakékoliv barvy kromě černé, to jsou spolehlivé znaky zimního typu. K němu se hodí čisté, chladné barvy, nejlépe v kontrastu s bílou. Slušet bude bílá, azurová nebo stříbrná, ale i červená, fialová, tyrkysová, sytě růžová nebo žlutá.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies