Vychytávky na dovolenou

Ať už se chystáte na dovolenou kamkoliv, nezapomeňte si s sebou přibalit praktické a skladné věci, které vám ji zpříjemní. Máme pro vás několik vychytávek, co by vám rozhodně nemělo chybět a co můžete vylepšit!

Klobou a žabky na pláži u moře

Konec s neskladnými ručníky

Tenký rychleschnoucí ručník se vám bude hodit vždy a využijete ho nejen na dovolené. Je lehký a skladný, takže vám nezabere moc místa ani vám nezatíží vaše zavazadlo.

Slunečník nebo plážový přístřešek?

Plážový přístřešek se vám bude skvěle hodit, jestliže se chystáte na dovolenou k moři, je skladnější než slunečník a zajití vám příjemný úkryt před sluncem. Dá se koupit v mnoha velikostech a různých cenových relacích. Rozložený i složený je během několika vteřin a pokud máte malé děti, bude i pro ně ideálním útočištěm při odpolední siestě.

Bez telefonu ani ránu?

Solární nabíječka se vám bude hodit pokud se neobejdete bez telefonu a nebudete mít k dispozici elektrickou zásuvku. Pohodlně s ní nabijte nejen telefon, ale také tablet nebo navigaci.

Kam uložit osobní věci a peníze?

Důležité osobní věci jako jsou například peníze, klíče od auta nebo telefon schovejte do prázdné krabičky od opalovacího krému. Je to šikovná vychytávka a případní zloději si opalovacího krému většinou ani nevšimnou.

První pomoc proti skvrnám a nečistotám?

Sprej na skvrny se vám bude hodit zvlášť, když cestujete s dětmi. Je to rychlá pomoc a doma budete mít méně práce s jejich odstraňováním.

Pohodlí na první místě!

Nafukovací polštář je další skvělá a komfortní záležitost. Můžete ho využít už při samotném cestování, pod stanem a nebo také u vody. Snadno jej nafouknete a po vyfouknutí skladně umístíte do tašky.

Také vám kosmetika zabírá nejvíce místa? Udělejte to letos jinak!

Nezapomeňte si přibalit praktické vlhčené ubrousky, se kterými umyjete téměř cokoliv a antibakteriální gel, v případě, že nebudete mít možnost umýt si ruce. Dámy ocení kosmetické mini sady nebo napuštěné tampóny na odličování, které ušetří trochu místa oproti jiným přípravkům. Jestliže se vám zdají mini sady trochu předražené, pořiďte si mini lahvičky, do kterých si vše, co potřebujete odlejete vlastní.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies