Vydejte se na cestu s NAVIGÁTOREM

Jedete na delší dovolenou? Chystáte se vyrazit v noci a na místo byste dojeli nejraději na jeden zátah? Nepřeceňujte své síly a vždy nejméně po třech hodinách udělejte krátkou přestávku. Před cestou se posilněte NAVIGÁTOREM.

Nabourané auto

Navigátor - aby vaše cesta neskončila autonehodou


Máte před sebou dlouhou cestu na dovolenou a cítíte se unavení? Je tu jedno řešení. Ještě než vyrazíte, dobře se vyspěte, zajistěte si pitný režim a spolujezdce, který vás občas vystřídá, pokud jedete na jeden zátah.
Každé tři hodinky si udělejte alespoň krátkou přestávku a posilněte se kávou, nebo silným čajem. Aby vše nedopadlo tak jako na našem obrázku, použijte před cestou neocybernetický preparát firmy NCB. Je určený při řízení vozidla a při činnostech vyžadujících zvýšenou pozornost.

 

Navigátor - doporučené dávkování

1 tobolka před cestou nebo při pocitu únavy, maximálně 2 tobolky denně. Navigátor - se postará o to, abyste dojeli ve zdraví tam, kam potřebujete.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies