Vykouzlete si pihy pomocí samoopalovacího spreje s DHA

Dávno je pryč ta doba, kdy ženy své pihy schovávaly před světem. V současné době jsou pihy velmi žádané. Chcete je mít také? Poradíme Vám, jak na to!

Žena s pihami na tváři

Ve stylu holywoodských hvězd

Také slavné holywoodské herečky podlehly tomuto trendu a ukazují své pihy, kde jen mohou. Ty, které příroda pihami neobdařila, si pomáhají tužkou (zde ale hrozí riziko, že to s kresbou pih přeženete a nepřinese Vám to požadovaný efekt) a nebo pomocí nové metody na bázi působení aktivní látky dihydroxyacetonu (DHA), obsažené v samoopalovacím spreji.

Aplikace samoopalovacího spreje s DHA

Při aplikaci reaguje DHA s aminokyselinami v samoopalovacím spreji na svrchní část pokožky, která zhnědne. Aplikace se provádí přes speciální silikonovou šablonu v kosmetických salónech. Dá se aplikovat na neopálenou a nebo již opálenou pokožku. Navíc vždy zajistí přirozený efekt - bez sluníčka, bez UV záření a hlavně bezpečně. Nehrozí Vám rakovina kůže. Aplikace samoopalovacího spreje s DHA je vhodná i pro těhotné ženy. Efekt pih vydrží po dobu několika týdnů.

Návštěva kosmetického salónu a nástřik pih

Nástřik pih v kosmetickém salónu trvá pouhých pár minut. S kosmetičkou nejprve proberete, kde všude chcete pihy mít a také si vyberete jejich barvu. Kosmetička by Vám měla poradit, jak tmavé pihy a kolik jich bude slušet vašemu typu pleti.

Před aplikací samoopalovacího spreje s DHA je nutné obličej dokonale odlíčit a odmastit. 2 hodiny před aplikací se nedoporučuje obličej mýt ani nanášet na něj jakékoliv kosmetické přípravky. Po odmaštění obličeje kosmetička přejde k aplikaci pih a za několik minut jste pihovatá přesně podle svého přání.

Cena tohoto kosmetického zákroku se odvíjí od rozsahu poskytnutých služeb.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies