Vyléčte svou duši - detoxikace

Hollywood Mineral Fit Slim - koncentrát z látek přírodního původu, z rostlinných výtažků, minerálních a stopových prvků, který příznivě podporuje metabolismus při detoxikaci a při hubnutí. Je určen pro osoby s nadváhou a s potřebou očisty organismu.

Žena v klobouku s rukama za hlavou

Diety a hubnutí bez pohybu nejsou tak účinné

Pokud jíme od rána do večera a kromě práce v zaměstnání neděláme nic, náš příjem je větší než výdej, což se projeví na váze. Výdej energie není možný jen sportem, ale i fyzickou prací, chůzí a veškerou další pohybovou aktivitou. Navíc, pokud si naordinujete dietu, ale nezapojíte do svého hubnoucího plánu pohybovou aktivitu, tělo nebude hubnout z tuků, ale ze svalů. Pohyb nám pomáhá zbavit se toxinů a vhodným doplněním minerálních látek podporuje celkovou vitalitu.

Jak se správně hýbat při obezitě a nadváze

Pro začátek je ideálním pohybem chůze, tvrdí lékaři. Běh není pro začátečníky a obéznější jedince vhodný, neboť zvyšuje riziko zranění a příliš zatěžuje klouby. Teprve až své tělo trochu odlehčíte, můžete začít i sprintovat. Chůze by měla být rychlejší, aby se organismus dobře prokrvil a získal novou energii. Dávejte pozor na držení těla – neprohýbejte se dopředu ani dozadu, zhluboka dýchejte a mějte zastrčené bříško. Během cvičení si uvědomujte, že pohybem nejen že hubnete a děláte něco pro své zdraví, ale také modelujete svou postavu do žádoucích tvarů. Během cvičení zkrátka myslete pozitivně!

Rizika rychlého váhového úbytku

Optimální váhový úbytek je dva až pět kilogramů za měsíc. Rychlá váhová ztráta vede k odbourávání svalů, ne tuku, proto je výsledkem zvýšená únava a v konečném důsledku také známý jo-jo efekt. Rychlý váhový úbytek zvyšuje riziko vzniku různých nemocnění, např. žlučníkových kamenů.

Dietní program = pohyb + rozumný jídelníček

Účinný dietní program zahrnuje dostatek pohybu i změnu jídelníčku. Pokud se bojíte, že organismu nedokážete zajistit dostatek potřebných vitamínů a minerálů, mohou vám pomoci doplňky stravy. Pozor však, abyste tělu kromě výživných látek nedodávali také škodlivé chemické látky - vybírejte si raději přípravky na přírodní bázi.

Hollywood Mineral Fit Slim® - vše co váš organismus potřebuje při hubnutí

Hollywood Mineral Fit Slim® je tekutý koncentrát z látek přírodního původu, z rostlinných výtažků, minerálních a stopových prvků, který příznivě podporuje metabolismus při detoxikaci a při hubnutí. Hollywood Mineral Fit Slim® je určen pro osoby s nadváhou a s potřebou očisty organismu, vhodný i pro diabetiky.

Hubnutí s Hollywood Mineral Fit Slim® pomáhá zajistit

  • Zdravé hubnutí do 5 kg měsíčně.
  • Snížení pocitu hladu.
  • Komplex důležitých látek podporujících hubnutí.
  • Možnost dlouhodobého užívání.

Biogenní prvky jako lithium, cezium, rubudium, měď, zinek, vanad, kobalt, chrom jsou v Hollywood Mineral Fit Slim obsaženy ve fyziologicky poměrném zastoupení, čímž je vhodný jako doplněk výživy pro děti, sportovce a těhotné ženy. Celková mineralizace 230 mOsm/kg je velice podobná osmolalitě lidské krve, intracelulárních tekutin a tedy vnitřnímu prostředí člověka. Hollywood MineralFit je proto velice dobře snášen.

MUDr. Petr Bergr - specialista na výživu

Složení přípravku Hollywood Mineral Fit Slim®

Kationty

Lithium, sodík, draslík, vápník, hořčík, baryum, mangan, rubidium, měď, stříbro, berylium, zinek, cín, antimon, chrom, železo, nikl.

 

Anionty

Fluorid, chlorid, bromid, jodid, hydrogensulfid, síran, seleničitan, dusitan, dusičnan, hydrogenfosforečnan, hydrogenuhličitan.

 

 

 

Veškeré prvky v MineralFitu jsou dle výsledků Výzkumného ústavu balneologického v Mariánských Lázních pro lidský organismus prospěšné a důležité.

 

 

 

Vysoký obsah minerálních látek v Hollywood Mineral Fit Slim, působí jako výborné antacitum a zároveň jako zdroj stopových prvků a minerálních látek. Z mého pohledu se jedná o opravdový „dar přírody“.

 

Pharm. Mgr. Stanislav Sučanský

Extrakty z bylin a přírodních látek vhodné při detoxikaci

Lípa srdčitá, proskurník lékařský, čekanka obecná, bez černý, máta peprná, len setý, pýr plazivý, chaluha bublinatá, trnka obecná, lékořice lysá, grep.

 

Doba užívání Hollywood Mineral Fit Slim®

 

I když se příznivý účinek dostavuje nejpozději do konce prvého měsíce, celková doba užívání by měla trvat 3 měsíce. Podle potřeby můžete užívání prodloužit nebo celou kúru zopakovat. Pro udržení optimální váhy je možno užívat i dlouhodobě.

Proč tloustneme - co je důvodem obezity?

Proč nejsme schopni říci si dost? Proč pokaždé, když se pustíme do další diety, po několika dnech své úsilí vzdáme a vracíme se ke starým návykům? Hlavní roli zde hraje psychika. Vyrovnaní lidé nemají problém se stravováním a jsou spokojeni sami se sebou. Dnešní doba však klade vysoké nároky na každého z nás. Jen krásní, štíhlí a chytří lidé mají šanci na úspěch, křičí na nás ze všech stran média. Abychom byli milování a mohli uznávat sami sebe, snažíme se vyrovnat představě o svém ideálu, ale protože ideál dnešní doby je téměř nedostupný, potácíme se v depresích. Když k tomu přičteme stresující tempo moderní doby, jedinou berličkou je pro mnohé z nás jídlo.

Pamatujte - drastické diety se mnohem hůř dodržují! Váha vám pak kolísá jako na houpačce. Tímto způsobem se nadbytečných kilogramů nikdy nezbavíte...

Proč některé hubnutí nefunguje

Dokud bude hlavní příčinou tloustnutí populace stres a slabá vůle, snaha o zhubnutí bude marná. Dokud nevyléčíme pravou příčinu obezity, naši podlomenou psychiku, budeme se dále potácet od jedné diety k druhé bez jakéhokoliv výsledku.

Vyléčte svou duši - recept na obezitu i hubnutí

Přestaňte se přejídat a nebudete muset hubnout. To však nedokážete, dokud se budete snažit vyrovnat mediálnímu ideálu krásy nebo se stresovat každou maličkostí. K psychické vyrovnanosti vám může pomoci psychoterapie, některé z mnoha druhů meditačních cvičení, různé relaxační techniky, seberealizace v podobě kreslení, tance či sportu, který vás baví.

Existuje nespočet způsobů, jak se stát vyrovnaným a spokojeným jedincem, a zbavit se tak nejen několika kilogramů navíc, ale také většiny zdravotních potíží. Metabolismus podpořte lázeňskou minerální kúrou Hollywood Mineral Fit Slim - vaše cesta ke zdravé postavě bude mnohem jednodušší.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies