Vyšší věk není ostuda

Většině lidí, tedy hlavně ženám dělá obrovský problém to, když mají přiznat svůj věk. Raději ho zatajují. A přitom prožitá léta může být jejich plus, které nevyužívají pro úplně zbytečné zamlžování.
Usměvavá tvář starší ženy

Čím je člověk starší, tím má za sebou více překonaných situací (od životních ran až po problémy v práci).

Kariéra a peníze

Lidé, kteří jsou už ve zralejším věku jsou spokojenější. Zjistili totiž, že kariéra a peníze, nejsou v životě všechno. Váží si drobností, které v mládí považovali za nepodstatné. Když se i vy dostanete do tohoto stadia, ušetříte si čas, peníze i nervy a přitom budete v pohodě.

Druhá polovina života

Psychologové potvrzují, že člověk si až ve druhé polovině svého života uvědomuje, že tu nebude věčně, což ho donutí dopřávat si více než doposud. Problémy se stárnutím se už dnes dají bez problémů vyřešit.

Myšlenky

To, na jaký věk se cítíte, záleží jen a jen na Vás. Je to asi neuvěřitelné, ale Vaše myšlenky do značné míry ovlivňují Váš vzhled.

Syndrom Doriana Graye

Až skoro chorobný boj proti stárnutí už má i svůj název, který psychologové označili jako syndrom Doriana Graye. Dorian Gray, postava od spisovatele Oscara Wilda, snil o tom, že bude věčně mladý a proto svoji duši svěřil ďáblovi. V naší populaci tímto syndromem trpí lidé ve věku 30 až 50 let. Známky stárnutí jako jsou první šediny, malé vrásky nebo vypadávání vlasů, považují za katastrofu. V nejhorších případech to vede k tomu, že se úplně vyhýbají společnosti.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies