Vyzkoušejte fotodepilaci!

Fotodepilace je jednoduchá, bezbolestná a bezpečná metoda odstraňování chloupků z jakékoliv části lidského těla. Nevěříte? Vyzkoušejte!

Hladké ženské nohy

Představujeme Vám fotodepilaci!

Fotodepilace pulzním světlem je nová technika odstraňování nechtěných chloupků, která se na trhu objevila teprve před několika lety. Jde o účinnou, bezbolestnou a jednoduchou metodou, díky které se můžete chloupků zbavit natrvalo. Výsledky jsou patrné již po prvním ošetření, kdy dochází ke snížení počtu znovu vyrostlých chloupků. Navíc jsou chloupky mnohem jemnější a světlejší. Počet ošetření k dosažení 100% trvalých výsledků, je závislý na několika faktorech.

Zejména se jedná o následující faktory:

-         partie, kterou chcete depilovat (nejrychleji lze docílit 100% efektu v okolí třísel a v podpaží)

-         barva chloupků

-         síla chloupků

-         barva pokožky (u světlé pokožky, je nižší riziko)

-         věk, pohlaví, dědičnost, hormonálních změnách, apod.

Jednotlivé ošetření se provádí v rozmezí 4 - 8 týdnů.

Princip fotodepilace

Metoda spočívá v destrukci vlasového folikulu a zničení samotné cibulky chloupku za pomoci světelné energie (intenzivní, selektivně působící světlo). Zjednodušeně řečeno, při fotodepilaci se každý chloupek zahřívá světlem tak dlouho, dokud nedojde k jeho zániku. Okolní pokožka není pošlozena.

Pro koho je fotodepilace vhodná?

Tento způsob odstraňování nechtěných chloupků je nejvhodnější (s největším efektem, za co nejkratší dobu) pro osoby s tmavými chloupky a světlou pokožkou. Impulsní světlo ale dokáže učiněné zázraky, dokáže se přizpůsobit jakémukoliv zbarvení pokožky i chloupků. Ošetření není vhodné pro osoby s bílými, šedými a zrzavými chloupky. Bylo prokázáno, že tato technika odstraňování chloupků je vhodná i pro osoby, které jsou citlivé na jiné metody depilace (vosk, holení).

Co je zakázáno?

Před a těsně po fotodepilaci je zakázána návštěva solária a opalování na přímém slunci. Fotodepilace není vhodná pro těhotné ženy, osoby trpící epilepsií a nebo diabetem, pro osoby požívající léky na ředění krve, osoby citlivé na světlo a také pro osoby s tetováním.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies