Vyzkoušejte Fresh dietu!

První jarní den je za námi a léto se nezadržitelně blíží. Také máte v plánu po zimě shodit nějaký ten kilogram navíc, abyste byly připravené do plavek? Zkuste to s Fresh dietou, s níž nebudete nikdy hladovět.

Rozdělené potraviny na dietu

Hubnutí a diety jsou věčné téma, které se řeší neustále, rok co rok, měsíc za měsícem a zejména pak na jaře, kdy začne sluníčko pěkně hřát. Po zimě, kdy je tělo naprogramováno hromadit tuky, je celkem logické, že máme nějaké to kilo navíc. Stačí ale pár jednoduchých triků a opět budeme ve formě. Ač se to některým z vás nemusí příliš zamlouvat, nejdůležitější bude vždy dostatek pohybu. Bez něj se jednoduše hubnout nedá, leda za předpokladu drsné hladovky. S ní si sice pár měsíců udržíme pěkné tělo, nicméně se dostaví známý jojo efekt, a to poměrně brzy. Drastickými dietami si totiž narušíme správný chod metabolismu, který je nejen při hubnutí velice důležitý.

Existuje mnoho typů diet, od méně úspěšných až po ty nejlepší, mezi které se může řadit i takzvaná fresh dieta, která se nezakládá na počítání kalorií. Při jejím dodržování se dostaví kýžený efekt už za několik týdnů. Kromě shozených kil, která odcházejí postupně, se budeme cítit lépe a svěže. Je založena na konzumaci potravin, které podporují hubnutí a patří mezi ně samozřejmě čerstvá zelenina a ovoce, celozrnné výrobky, rýže, brambory i těstoviny, všechny druhy libového masa, šunka, mléčné výrobky (acidofilní mléko, jogurty do 3,5% obsahu tuku, podmáslí, sýry do 40% obsahu tuku) a tekutiny (voda, bylinkové čaje, černá káva, zelený čaj).

Nesmírně důležité je také dodržovat pitný režim, což jsou alespoň dva litry čisté tekutiny denně, jíst pět porcí jídla každý den (snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře), snížit příjem potravin, které obsahují velké množství sacharidů (např. brambory či těstoviny) a nahradit je potravinami, které jsou bohaté na bílkoviny (maso, luštěniny, tvaroh). Při této dietě byste nikdy neměli pocítit hlad, který je náš nepřítel. Jedině tak si tělo nezačne vytvářet zásoby tuku na horší časy, kdy opět bude hladovět.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies