Vyzkoušejte genitální masáž!

Kdo by neměl rád masáž. Masáži intimních partií se už ale věnuje málokdo. Přimějte k experimentování partnera nebo si ji dopřejte sami!

Muž s ženou dívající se na sebe

Masáž ženských genitálií je úžasnou předehrou, při které ale není cílem orgasmus! Pokud tedy cítíte, že partnerku dostáváte na pokraj vzrušení, změňte techniku masáže. Samotné milování pak bude tím nejlepším nakonec!

Jak začít s genitální masáží – návod pro muže

Základem každé masáže je dobrý olejíček – lubrikačních gelů a olejů je na trhu celá řada. Navlhčete si přípravkem dlaně a poklekněte nebo si lehněte k ženě tak, ať máte k jejímu klínu snadný přístup.

Masáž stydkých pysků

Začněte krouživou masáží vnitřní částí stehen. Pomalu se přibližujte k velkým stydkým pyskům. Jakmile k nim „dorazíte“, začněte je prsty masírovat ve směru hodinových ručiček. Příjemné je také uchopit velké stydké pysky mezi palec a ukazováček a prsty postupně stoupat vzhůru. Krouživými pohyby si pohrajte i s malými pysky. Zvláště citlivá je oblast okolo vstupu do pochvy.

Na klitoris jemně

Nyní se můžete věnovat klitorisu. Neútočte na něj přímo, prsty otevřené dlaně přejíždějte přes celé genitálie směrem zdola nahoru. Lehce jej můžete třít i v obou směrech, hrozí ale nebezpečí vyvrcholení! Zkoumejte tedy spíše jen okolí poštěváčku a jemu samotnému se věnujte jen lehce.

Zlatá brána otevřená

Přichází na řadu pochva. Nejdříve zasuňte dobře navlhčený ukazováček. Místo klasického pronikání použijte techniku spirály – krouživými pohyby tedy mapujte tajemnou komnatu, a to směrem dozadu a zase zpátky.

Bod G vyžaduje tření

Všichni už víme, kde se přibližně nachází bod G, pravdou ale je, že jej má každá žena umístěn trochu jinak a individuální je také citlivost. Abyste toto záhadné místo neminuli, doporučujeme vložit do pochvy prostředníček a ukazováček a tlačit směrem nahoru – k břichu. Celou vrchní část pochvy pak masírujte střídavě jednoduchým zasouváním a krouživými pohyby. Pozorujte přitom, jaký typ masáže partnerce přivádí nejvíce rozkoše.

Vsadíme se, že po tomto sledu událostí už nebude chtít jinak než vás cítit v sobě. Chcete jí dopřát opravdu výbušný sex? Hrajte si s jejím klínem i v průběhu milování.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.3 Počet: 6 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies