Vyzkoušejte Indoor Rowing

Zacvičte si, užijte si legraci a zpevněte svaly! Veslování na trenažéru je vhodné pro každého bez ohledu na věk či úroveň fyzické kondice.

Žena cvičící na posilovacím stroji

Představujeme Vám Indoor Rowing

Indoor Rowing, neboli skupinové cvičení na veslařských trenažérech, je velmi oblíbeným sportem, při kterém procvičíte všechny hlavní svalové skupiny (dominantní svaly nohou, přední stranu stehen a hýždí, paže) včetně svalového korzetu (tedy hlubokého svalstva břicha a zad). Právě oslabení břišního a zádového svalstva může být příčinou špatného držení těla nebo některých bolestí zad.

Veslování na trenažéru je nejen skvělým způsobem, jak zpevnit svaly a posílit záda, navíc také dopomůže k efektivnímu spalování kalorií.A to nemluvíme ani o zábavě, kterou můžete při veslování s dalšími účastníky lekce Indoor Rowingu zažít. Každý si určuje své tempo a také svůj cíl. Nemusíte se tedy vůbec obávat toho, že byste nestíhali ostatním. O to při Indoor Rowingu rozhodně nejde!

Pro koho je Indoor Rowing vhodný?

Veslování na trenažéru je vhodné pro každého bez ohledu na věk či úroveň fyzické kondice. Nespornou výhodou tohoto typu cvičení je jeho maximální šetrnost vůči kloubnímu preparátu, proto je vhodné i pro lidi s nadváhou. Cvičení na trenažéru umožňuje bezpečné cvičení také lidem s některými zdravotními handicapy.

Veslování s instruktorem

Při lekci Indoor Rowingu (tedy při skupinovém veslování) cvičíte po boku zkušeného instruktora, který Vám poradí, jak správně dýchat a také jak intenzivně na přístroji cvičit. Intenzitu cvičení na veslařském trenažéru si vždy nastavujete sami, můžete tedy plynule přejít od velmi lehkého aerobního cvičení až po intenzivní posilování svalstva. Na veslařském trenažéru naleznete i speciální programy pro zlepšení kardiorespirační výkonnosti nebo pro posilování svalů za účelem větší síly.

Kolik stojí lekce Indoor Rowingu?

Cena jedné lekce Indoor Rowingu se pohybuje okolo 100 korun. Cvičit můžete ve skupině a nebo individuálně pod vedením instruktora. Najděte si ve svém městě fitnescentrum s veslařskými trenažéry a hurá do cvičení!

Více o Indoor Rowingu se dozvíte ZDE>

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies