Vyzkoušejte kranking

Kranking je účinné kardiovaskulární cvičení určené pro formování horní poloviny těla. Vhodné je pro ženy i muže každého věku i úrovně fyzické zdatnosti. Je vhodné i jako rehabilitační cvičení po zranění a pro osoby na invalidním vozíku.

Speciální kolo na kranking stojící na pláži

Z historie krankingu

Tento tréninkový program vznikl díky Johnnymu G., vynálezci spinningového programu. V USA je velmi oblíbený již 2 roky, svou premiéru v Evropě měl loni na jarní výstavě FIBO v Essenu. Od té doby si získává stále více příznivců i v Evropě, včetně České republiky.

Jak probíhá lekce krankingu?

Lekce krankingu probíhá pod taktovkou zkušeného trenéra. Při cvičení na KrankCyclu (speciálním ručním kole určeném pro tento cvičební program) můžeme sedět i stát, sesedávat nahoru a nebo dolů. Také můžeme odejmout sedlo a stát v podřepu. Jednotlivé cviky jsou na sobě nezávislé, aby umožnily co největší různorodost pohybů. Každý cvičenec si může regulovat intenzitu tréninku podle svých vlastních pocitů a srdeční frekvence.

Kranking pro krásné tělo

Díky pravidelnému cvičení docílíme zlepšení aerobní kapacity a posílíme horní polovinu těla (zejména zádové svaly). Pří krankingu spalujeme vysoké množství kalorií a intenzivně formujeme břišní svaly. Po cvičení se nám zrychluje metabolismus, což zapříčiní post tréninkový energetický výdej.

Pro koho je kranking vhodný?

Kranking je vhodný pro ženy i muže každého věku i úrovně fyzické zdatnosti. Vhodný je také jako rehabilitační cvičení po zranění, pro jedince s omezenými pohybovými možnostmi a pro osoby na invalidním vozíku, které se mohou bez problémů zapojit do skupinové lekce.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies