Vyzkoušejte zeštíhlující zábaly

Vyzkoušejte zeštíhlující zábaly, jenž si můžete připravit a také vychutnat v pohodlí domova. Více se dozvíte v dnešním článku.

Žena v prádle s nohama u těla

Zeštíhlující zábaly - jak na to?

Krém a nebo domácky vyrobenou směs naneste na požadované partie, přikryjte potravinářskou fólií a zabalte se do ručníku. Důležité je během zeštíhlující kůry udržovat tělo v teple. Lehněte si proto do postele, přikryjte se peřinou, pusťte si oblíbenou hudbu a relaxujte, zeštíhlující zábaly se postarají o vše ostatní.

Vhodné je zeštíhlující zábaly aplikovat alespoň 2x týdně, každý nejméně po dobu 60 minut.

Zeštíhlující zábaly versus zpevňující krémy

První možností, jak si z pohodlí domova vychutnat zeštíhlující kůru, je s pomocí speciálních krémů na zpevnění pokožky. Ty lze zakoupit téměř na každém rohu, ovšem nemusí to být vždy správný kup. Lze zakoupit levnější krém se stejnými účinky, jako krém jiné značky, ovšem za podstatně vyšší cenu (kde spíše platíte za značku). Nenechte se tedy zmást lákavou reklamou, raději dejte na rady svých kamarádek a známých, které mají s takovými výrobky zkušenosti. Vyzkoušet můžete zpevňující krémy se skořicí, aloe vera a nebo například s citrusovou trávou.

Zeštíhlující zábal s medem

Med je užitečným pomocníkem nejen v kuchyni, ale také při péči o pokožku. Jeho pozitivních účinků využívala již v dávných dobách také Kleopatra. Zábal s medem si připravíte tak, že 3 až 4 lžíce medu rozpustíte v 75 mililitrech mléka. Míchejte do té doby, dokud nevznikne krémovitá směs. Tu naneste na požadované partie a nechte alespoň 60 minut působit.

Zábal z pivovarských kvasnic

Pivovarské kvasnice obsahují vitamíny skupiny B, bílkoviny, minerály a stopové prvky. Mají také vliv na kvalitu pokožky a vlasů. Vyzkoušejte zábal z pivovarských kvasnic, který si jednoduše vyrobíte smícháním 50 gramů kvasnic, 50 mililitrů vlažné vody a 2 polévkových lžic olivového oleje. Míchejte do té doby, než vznikne krémovitá směs. Naneste na požadované partie (pokožku a nebo vlasy) a nechte působit.

Podělte se s ostatními čtenáři magazínu Mineralfit.cz o své zážitky s domácky vyrobenými zeštíhlujícími zábaly. Diskutovat můžete pod článkem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies