Vztah na dálku

Bolestivé loučení a vytoužené shledání. Zní to romanticky. Realita je však poněkud prozaičtější. V mnoha případech to funguje, ne všichni jsou však psychicky vybaveni na vztah na dálku. Vyplatí se tyto vztahy? Nebo je lepší je vůbec nenavazovat?
Žena opřená o muže

Pro koho je vhodný

Pro koho znamenají konec lásky a počátek trápení? Většina lidí se shoduje na tom, že pokud se partneři nevidí pravidelně a často, neuvědomují si, že každý má jiné představy o životě, budoucnosti, trávení volného času, průběhu každého dne. Velmi podstatné jsou rozdílné zvyky a životní rituály obou zúčastněných. Většinou pak dochází k tomu, že častým vyústěním společného žití je šok a následný rozchod.

Vztah na dálku však spousta lidí spokojeně provozuje. Pokud máte na podobný úlet zaděláno, nebo už v takovém virtuálním svazku fungujete, dejte si bacha na pár detailů.

Pozor na pár věcí

  • Vztah na dálku musí být vystaven na naprosté důvěře.
  • Nespusťte na svou lásku hned jak se po dlouhé době spatříte vodopád pochybovačných vět typu: „Víš jistě, že jsi mi nebyl nevěrný?“ "Opravdu jsi byl na pivu s kamarádem?"
  • Další podmínkou je schopnost neupnout se na partnera. Sama víte nejlépe, že v takovém vztahu je něco takového zárukou jediného - trápení.
  • Neznepříjemňujte si vzácné společné chvíle vyčítáním všech jeho chyb, které jste si za celou dobu bez něj uvědomila. Dlouho očekávané okamžiky se snažte strávit přirozeně a příjemně. Pokud však mezi vámi "skřípou" nějaké problémy, samozřejmě je musíte řešit. Žádný vztah není jen to krásné.
  • Když nejste spolu, neomezujte komunikaci pouze na písemná sdělení přes sms nebo PC. Poslouchejte jeho hlas každý den.
  • Zvykněte si na to, že přítelova náruč nebude k dispozici kdykoli Vás omrzí svět.
  • Přestože Vám to klape napříč celou republikou, Evropou, nebo světem, nepodléhejte iluzím. Společný život může
  • spoustu věcí razantně změnit. Buďte silná a odvážná, spousta věcí, které většina žen řeší s partnerem budou na Vás samotné.

Nic není ztraceno

Nic však nikomu nebrání prožívat naplněný vztah na dálku se vší láskou, emocemi a uspokojením. Záleží pouze na lidech. Pokud si takový život dokážete bez obav představit, vše je v pořádku. Pokud ne, raději zařaďte zpátečku. Nekonečné trápení za to nestojí.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies