Vztah s mladším mužem má své výhody!

Dávno pryč jsou ty doby, kdy žena, která měla po svém boku mladšího muže, vzbuzovala u svého okolí spíše pohoršení, nežli obdiv. Dnes se na takový vztah ovšem pohlíží normálně, navíc je čím dál více vyhledávanější. V čem jsou hlavní výhody tohoto typu vztahu?

Ležící muž s rukou pod hlavou

Mladší muž je více sexy

Co si budeme povídat - mladší muži vždy vypadají lépe, než ti, jenž už mají více křížků na čele. A právě to je důvod, proč jsou mladší muži vyhledávaným cílem starších žen. Přeci jen pohled na svalnatého mladíka, ze kterého srší radost ze života je mnohem příjemnější, než pohled na „tatíka“ s pivním pupkem a ochablými svaly, jehož hlavní zábavou je sledování televize a popíjení piva.

Po boku mladšího muže žena omládne

Další výhodou vztahu mladší muž x starší žena je bezesporu energie, kterou je takový muž schopen ženě dodat. A tato energie je nejen cítit, ale také vidět. Devět z deseti psychoterapeutů vám potvrdí, že žena, která má mladšího partnera, viditelně omládne a také zkrásní. Že by to byl recept na věčné mládí?

Spokojenější sexuální život

Není žádným tajemstvím, že mladší muži v oblasti sexu rádi experimentují a zkouší nové věci. A právě to může být další velkým plus takového vztahu. Zralá žena již ví, co má ráda a muž se od ní rád přiučí. Díky tomu si mohou sex oba maximálně užít.

Mladší muž sebou nese méně závazků

Starší muži již mají za sebou nějakou tu vztahovou a pracovní historii, což se může projevit na jejich chování k ženám. Mladší muži s kratší „historií“ jsou na tom podstatně lépe, protože jsou díky tomu mnohem ambicióznější, přizpůsobivější a aktivnější. A právě to se starším ženám velmi líbí a přitahuje je to.

Napadají vás ještě nějaké výhody, které může mít vztah starší ženy s mladším mužem? Podělte se s námi o své názory v diskuzi pod článkem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies