Wellness - vyberte si odpočinek

Už delší dobu se dostává do popředí trend, plný příjemného odpočinku a relaxace - Wellness. Wellness je směr, který se zabývá péčí o člověka a o jeho fyzické i duševní zdraví. Wellness představuje nejrychleji se rozvíjející obor pro následující desetiletí.

Ležící žena relaxuje

wellness bazén a terasaCílem Wellness je pomoci lidem v dnešním moderním světě najít cestu ke kvalitnímu, zdravému a plnohodnotnému životu. V první řadě tak, aby se člověk cítil dobře a dále tak, aby co nejvíce zabránil procesu stárnutí. Pomohou také lázně. Ale jak si vybrat místo odpočinku? Máme pro vás dobrý tip.

Wellness jako moderní styl

Ještě před dvaceti lety byli lidé přesvědčeni, že zdraví a délka života jsou ovlivněny především genetikou. To znamenalo teorii, že se s předpoklady k jejich vývoji již rodíme a můžeme je sami ovlivnit jen částečně.
Poslední studie naopak ukazují, že až z 80% můžete své zdraví ovlivnit způsobem života a vaší životosprávou. Konkrétně co se týká přímo výživy, je vědecky dokázáno, že nejen zpomalí proces stárnutí a pomůže vám kontrolovat váhu na celý život, ale dokáže předcházet i nemocem.

Slíbený tipskořicové zábaly

Chcete si dopřát wellness pobyt, ale nevíte, kde si ho užít? Zabrouzdejte na stránky www.spatrip.cz a uvítá vás průvodce světem spa a wellness. V databázi najdete celou řadu wellness hotelů, lázní, medical - wellness a day spa zařízení. Jsou vám tady k dispozici přímé kontakty na hotelové zařízení.

Výhodou průvodce je důraz kladený na výběr zařazených hotelů a zařízení. Spolehněte se, že jde o nejkvalitnější evropské wellness hotely a lázeňská zařízení. Uživatelé mohou psát recenze hotelů, což se stává dobrým vodítkem při výběru dalších uchazečů.

Součástí serveru jsou i speciální nabídky wellness a dalších pobytů. Dále pak odborné články a lexikon pojmů. Zajímavé jsou podrobná hodnocení z navštívených hotelů a lázní. Hodnocení hotelů vám s jistotou pomůže vybrat hotel ušitý vám na míru. 

 

Pro koho je Wellness

Wellness se stává moderním trendem života všech, kterým záleží na tom, aby se cítili dobře nejenom dnes, ale také až budou v pokročilejším věku. Wellness je oborem pro ty z vás, kteří si uvědomují, že se o sebe musí celý život starat tak, aby později mohli užívat svého života naplno a nebyli závislí na péči lékařů.

Základ wellness

  • optimální výživa
  • pohyb
  • kontrola váhy
  • kontrola stresu

relaxaceOblíbené programy Wellness

V lázních se dnes setkáte s pobyty se speciálně zaměřeným programem na relaxaci, zlepšení fyzické kondice i celkového zdravotního stavu organismu.

Wellness programy nejčastěji zahrnují

Čeho se během wellness pobytu dočkáte? Čeká vás celá ředa příjemných zážitků. Všechny procedury vás opět postaví na nohy!

  • lékařské vyšetření nebo konzultaci s lékařem
  • léčebné procedury podle programu
  • pitnou kúru dle doporučení lékaře
  • ubytování
  • plnou penzi nebo polopenzi
  • bazén a jiné sportovní aktivity
  • možnost využití kosmetických procedur a další
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies