Zástavy aut a nemovitostí v Praze

Nastala nečekaná událost a vy potřebujete co nejdříve, nejlépe ihned hotovost? Máte několik možností, buď si peníze půjčíte, což asi nebude ten nejlepší způsob a nebo využijete zástavy. Pokud se rozhodnete pro zástavu, není se čeho bát. Například zástava automobilů, zaruší peníze ihned na ruku.

Značka eura u bílého modelu auta

peníze v obálceZástava automobilů

Zastavárna Praha poskytne všem svým klientům peníze v hotovosti okamžitě, jak za nový, tak také za ojetý automobil. Nemusíte se bát, že peněž dostanete málo, právě naopak. Zastavárna garantuje maximální zístavní cenu za vaše auto. Jak maximální cenu stanoví? Cena bude stanovena na základě kontoly půvopdu automobilu, prohlídky technického stavu a roku výroby vozidla. 

Pokud hned předložíte všechny potřebné doklady a podepíšete smlouvu. Auto Zastavárna vám vyplatí hotovost okamžitě. Zastavárna v Praze vám zastaví jakoukoli značku vozidla, osobní automobily, užtkové vozy, nákladní automobily, dodávky, čtyřkoly, motocykly a také havarovaná vozidla. Samozřejmě můžete očekávat individuální přístup a diskrétní jednání. Zástava automobilů má jednu obrovskou výhodu, zastavené auto můžete o nadále využívat.

Zástava nemovitostíbytový dům

Kromě auta můžete dát do zástavy i vaši nemovitost a vyřešit tak finanční potíže a pokrýt neočekáváné výdaje. Také tady platí rychlost a nejvyšší možná nabídka ze strany zastavárny. Zástava nemovistostí zahrnuje byty a rodinné domy, chaty, chalupy, hotely, penziony, vily, hrubé stavby, památky, lesy, zahrady, haly, sklady, obchodní centra, průmyslopvé zóny i pozemky určené pro stavbu. 

Pokud pro vás bude zástava nemovistostí zajímavá, stačí poslat nezávaznou poptávku a brzy můžete očekávat cenovou nabídku zastavárny. V případě, že bude nabídka zajímavá, čeká vás osobní schůzka, kde vyřídíte další potřebné záležitosti. 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies