Zážitky pro dva

Překvapte svou drahou polovičku dárkem ve formě nezapomenutelného zážitku. Přinášíme Vám tipy na exkluzivní zážitky pro dva.

Zamilovaný pár při západu slunce sedící na kmeni  stromu

Romantický víkend pro dva - najděte si čas na lásku

Pozvěte svou milou, nebo svého milého na romantický víkend. Nechte se rozmazlovat masážemi, šampaňským a svým miláčkem. Zažít můžete také víkend plný adrenalinu na dobrodružné túře po alpských vrcholech, víkend v rytmu žhavé salsy a nebo například víkend ve vznešeném barokním stylu. Nabídka zážitkové agentury Žlutá raketa je velmi pestrá. Zkrátka, stačí si jen vybrat.

Romantická projížďka limuzínou

Chcete svou drahou polovičku požádat o ruku? Projížďce luxusní limuzínou, pohledu  na noční Prahu, láhvi šampaňského a večeři v luxusní restauraci neodolá žádná žena. Pak už stačí, aby Vám řekla své „ano". Dopřejte své milované zážitek, na který jen tak nezapomene.

Tip:

Romantická plavba jachtou po Vltavě je ideálním darem k zásnubám, výročí nebo narozeninám. Kapitán Vás uvítá lahví sektu a květinou pro dámu. Pak už si v pohodlí a soukromí vychutnáte večeři i plavbu po Vtavě.

Vysvoboďte si svou princeznu

Chcete dokázat své partnerce, že Vám na ní opravdu záleží? Dopřejte si romantiku doslova pohádkovou. Vaši princeznu na chvíli zavřou do vysoké hradní věže. Na Vás bude, abyste ji zachránil ze spárů mocného čaroděje. K dispozici budete mít rytířskou zbroj i bílého oře. Podaří-li se Vám to, čeká Vás romantický piknik v zámeckých zahradách a noc ve stylovém pokoji.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies