Zážitky pro každého

Není krásnějšího daru, než-li netradičního zážitku, na který obdarovaný člověk celý život nezapomene.

Skákající postavy v barevném pozadí

Zážitky pro ženy

Vybrat pro ženu dárek, ze kterého by měla upřímnou radost, je poměrně těžké. Opomeneme-li klasické dárky, jakými jsou například kuchyňské spotřebiče, kosmetika a oblečení, je výběr vhodného dárku téměř nadlidským úkonem.

Jak tedy ženu (manželku, přítelkyni, milenku, kamarádku) překvapit? Podívejte se na nabídku zážitkové agentury Žlutá raketa, která nabízí pro ženy speciální programy.

Vybrat si zde ženy mohou z opravdu široké nabídky - od návštěvy masážního salónu (oblíbené jsou masáže čokoládové, medové, indické královské, tibetské, konopné, anti-stress, zeštíhlující a také masáže lávovými kameny), kurzu ličení, víkendového pobytu ve welness hotelu až po víkendový pobyt na jižní Moravě spojený s degustací kvalitních vín.

Zážitky pro muže

Mužům neudělá větší radost nic jiného, než opravdu adrenalinový zážitek. Ano, ponožky a trenýrky k narozeninám jsou sice praktické, ale neudělají takovou radost jako například let stíhačkou, seskok padákem, tandemový seskok, buggykiting (jízda s drakem na terénní tříkolce) a nebo zapůjčení luxusního sporťáku (Ferrari, Porsche, Lamborghiny).

Za zmínku také stojí návštěva pivních lázní, zorbing, let na vznášedle, jízda se psím střežením, kurz přežití v přírodě nebo kurz kitteboardingu.

Tyto adrenalinové dárečky muže nejen velmi překvapí, ale také na ně budou ještě velmi dlouho vzpomínat.

Tipy na zážitky pro zamilované páry

Je libo romantickou večeři v africkém stylu, večeři na jachtě nebo v mořském akváriu, let balónem, rychlou jízdu ve Ferrari, projížďku limuzínou, vyhlídkový let stihačkou a nebo fotografování podvodních aktů?

Zeptejte se nenápadně svého protějšku po čem tajně touží a dopřejte mu to! Ke splnění snu vám dopomohou zážitkové agentury, které vše zařídí. Zkrátka, stačí si jen vybrat...

Zážitky pro děti i dospělé

Dopřejte svému potomkovi vskutku netradiční dárek ve formě zážitku, na který se jen tak nezapomíná. Pro děti i dospělé zážitkové agentury pořádají návštěvy Safari s průvodcem, jízdy na velbloudech, lety vrtulníkem, bláznivé jízdy na bobové dráze, projížďky na dvojkolkách (segway), návštěvy solných jeskyní, jedinečnou zábavu spojenou s grilováním a party na vodě, školu jezdectví, paintball a nebo například zorbing.

Nenechte si ujít pohled na rozzářené oči vašeho dítěte, když vám bude vyprávět o svých zážitcích.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies