Zážitky pro ženy

Hledáte ideální dárek pro přítelkyni, manželku, milenku, matku či tchýni? Poradíme Vám!

Žena s rukou na bradě

Darujte ženám krásu!

Kráse je pro ženy velmi důležitá. Podívejte se na nabídku zážitkové agentury Žlutá raketa, která nabízí pro ženy speciální zkrášlovací programy.

Vybrat si zde ženy mohou z opravdu široké nabídky - od návštěvy masážního salónu (oblíbené jsou masáže čokoládové, medové, indické královské, jávské, tibetské, konopné, anti-stress, zeštíhlující a také masáže lávovými kameny), kurzu ličení až po víkendový pobyt ve welness hotelu .

Pro milovnice kuchyně

Ženy, které přípravu jídla pro celou rodinu neberou pouze jako nutnost, ale také jako svůj koníček, můžete překvapit kurzem vaření. Zážitkové agentury nabízí kurzy italské kuchyně, čínské kuchyně, lekci přípravy pokrmů z ryb, kurzy grilování a nebo také kurzy klasické kuchyně.

Tip: Naučte své děti vařit již v útlém věku, dopřejte jim lekce vaření pro děti!

Darujte ženám pořádnou dávku adrenalinu

Možná byste se divili, kolik žen má rádo adrenalin... Patří Vaše přítelkyně, manželka, milenka, matka a nebo třeba tchýně k takovým ženám? Pokud ano, prohlédněte si pozorně nabídku zážitkových agentur. Let balónem či vrtulníkem, seskok padákem, tandemový seskok, vysokohorská turistika,  bojový výcvik, bungee jumping, aquazorbing nebo například jízda na divokém býkovi. Co myslíte, že právě ženě Vašeho srdce dodá dostatečnou dávku adrenalinu?

Vzhůru na dámskou jízdu

Nevíte jak svou drahou polovičku opravdu  překvapit? Vyšlete ji spolu s kamarádkami na dámskou jízdu! Tu Vám pomohou zprostředkovat zážitkové agentury. Komu by se nelíbil víkend plný dobrodružství, zábavy a rozmazlování? Nám tedy rozhodně ano!

Zážitky pro těhotné ženy? Kurz břišního tance!

Překvapte nastávající maminku netradičním zážitkem ve formě kurzu břišního tance pro těhotné ženy. Nejen, že nastávající mamince pomůžete k pevnějším zádovým a břišním svalům, navíc také k pevnějším nohám a k uvolnění oblasti pánevního pletence, čímž se může dosti výrazným způsobem ulehčit porod. Kurz má většinou několik lekcí, každá trvá 1 hodinu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies