Zázračná moc léčivých obrazů

Umění nás nemusí oslovovat, přesto existují obrazy, které v nás mohou vyvolávat určité emoce. Léčivé obrazy vyzařují energii, která mohou mít i léčivé schopnosti. Jak takové obrazy poznat a jak vznikají?

Kreslený anděl s ptáčkem ležící pod houbami

Zázračná moc léčivých obrazů

Umění nemusí být jen bezduché a mrtvé pro pár nadšenců. Někdy se stává i lidem, kteří umění vůbec nerozumí a nezajímá je, že v nich vyvolá silné emoce konkrétní obraz. Existují totiž obrazy, které vyzařují určitou energii. Jsme k nim přitahováni, aniž nevíme proč. Takové obrazy působí na celkové uklidnění, pohodu a mohou se používat i k meditaci. Proč je tomu tak ale u některých obrazů zůstává stále záhadou.

Léčivé obrazy – jak je poznat?

Tak jako každý vnímá odlišně barvy a jejich působení, tak každý je také přitahován k jiným obrazům. Jsou mezi námi lidé, kteří dokáží přímo pro konkrétní lidi vidět a namalovat léčivý obraz. Vede je silné nutkání k tomu, aby obraz namalovali. Říkají si senzibilové, ale rozhodující pro léčivý účinek je, jak sami obraz vnímáme a jak na nás působí.

Léčivé obrazy – jak vznikají?

Umělci tvoří obvykle pro svou potřebu, nikoliv na objednávku. Léčivé obrazy však nejsou projevem umělcova nitra jako je tomu třeba u abstraktního malování. K namalování je vedla nějaká větší síla, která je inspirovala nebo dokonce vedla. Z obrazů vyzařuje patřičná síla a energie působící nejen na jednotlivce, ale také např. na blízké okolí.

Léčivé obrazy – jak působí?

Vhodně zvolené barvy mohou samy o sobě léčit. Léčivé obrazy jsou malovány pro pohodu, klid duše, lahodí oku. Působí na celkové uklidnění a mohou se používat i k meditaci. Na to, že některé obrazy oplývají léčivou silou můžeme přijít zcela náhodně. Důležité je, že je nám v jejich blízkosti dobře. Naše oko na nich může v klidu spočinout a nabírat energii.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies