Zdravé hubnutí se zeleným čajem

Jasné je pravidlo, že pohyb spaluje tuky. Další pravidlo však zní, že účinek pohybu je možné razantně zesílit užíváním výtažku ze zeleného čaje. Jetsliže chcete zhubnout. Musíte se hýbat. Jak jste už určitě nesčetněkrát slyšeli.

Dva pytlíky čaje

Zelený čaj - podstata u pohybu

Je tomu opravdu tak. Na pohovce u televize ještě nikdy nikdo nezhubnul. Pohyb je jedním z nejpřirozenějších, nejzdravějších a nejdostupnějších řešení, jak zhubnout. Tohle základní pravidlo prostě platí, ale dnes už je možné účinek zesílit užíváním kombinace dvou PŘÍRODNÍCH spalovačů tuků

  • Mastné kyseliny CLA (konjugovaná linolová kyselina)
  • Výtažku ze zeleného čaje

CLA už je mezi lidmi, kteří drží například redukční dietu značně rozšířená. Dokáže totiž urychlit úbytek tuku a přitom paradoxně zvětšovat svalovou hmotu. Postava díky tomu zeštíhlí a zároveň se zpevní, což bývá většinou při hubnutí problémem. Přidáním výtažku ze zeleného čaje se podařilo výrazně urychlit spalování tuků, což umožňuje lepší výsledky při redukci váhy.

Účinek zeleného čaje a CLA

Účinek probíhá ve třech etapách

  1. Znemožňuje vstřebávání tuků do tukových buněk – Za normálních okolnosti se tuky velmi snadno vstřebají do tukové buňky a způsobují její zvětšení. Výtažek tomuto aktu zabrání. Pokud k tomu ještě sportujete, tuk se úplně spálí a energii.
  2. Přemístí tuky do svalových buněk – tuky, kterým přípravek účinně zabránil vstoupit do tukových buněk však nevymizí. Musí se proměnit na energii a to za vás výtažek neudělá. Pomůže vám je však přesměrovat do svalů. Navíc budete hubnout, aniž byste ztráceli svalovou hmotu. Ta je velmi důležitá a většina hubnoucích tento fakt nedomyslí. Svaly usnadňují zachování váhového úbytku. To je důležité, jistě znáte jojo efekt.
  3. Spaluje tuk – výtažek stimuluje svalovou hmotu, tím spálí více tuků.

Zelený čaj a CLA - výsedky

  • CLA redukuje tělesný tuk až o 8 – 10%
  • Výtažek ze zeleného čaje zvyšuje tukový metabolizmus organizmu až o 12%

V případě, že jste se rozhodli pro hubnutí, vyberte si co nejpřirozenější metodu. Úbytek kilogramů znamená pro lidský organismus velké změny a je důležité, aby vše probíhalo přirozeným způsobem. Jen tak dosáhnete toho, že se vám kilogramy nevrátí a vaše tělo bude zdravé a svěží.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies