Zdravé jarní hubnutí

Už máme skoro dva měsíce po svátcích a nabraná kila ne a ne dolů? Ale no tak, není to přeci tak těžké.

Jablko omotané metrem

Pokud chcete svoji milovanou postavičku zpátky anebo jen chcete zhubnout do plavek, začněte hned. Jako hned teď, ne zítra, ne v pondělí a rozhodně ne až v dubnu. Teď, je jedno, jestli jste měli k snídani celou čokoládu, ale k obědu si nandejte na talíř kopec zeleniny, kvalitní maso a rýži nebo brambor. To je přeci maličkost a přece jen je to velký krok. Malé změny sem a tam, vám dohromady dají jednu velkou.

salát

Pamatujte si, že při hubnutí, nejde jen o sport, strava totiž tvoří více jak 3/4 hubnutí. Pokud budete jíst 2x denně sladkou tyčinku, přijmete sice kalorií málo, ale potřebných živin 0. Nebojte se šáhnout po celozrnném chlebu, udělat si pořádný kus masa, nebo se dosyta najíst zeleniny. To se může! Neměli byste se přejídat, ale pravidelně po 2-3 hodinách zakousnout něco zdravého. Vaše tělo vám brzy poděkuje, vy si na nový režim také zvyknete a to je místo, kde vše začíná!

Nejste nejlepší sportovci na světě nebo nenávidíte pohyb? Nebojte se toho, pokud jste nikdy nesportovali, jen hodinová procházka navíc vám pomůže změnit vaší postavu. Stejně tak hodinka v bazéně, nebo výšlap na kole. Hlavně aby vás to bavilo, když vás bude pohyb bavit, lépe si zvyknete a více si to užijete. Naplní vás to pozitivní energií a budete šťastnější.

Pokud opravdu vytrváte, ucítíte změny po týdnu a nejsou to jen změny na postavě. Není to jen, že vám jsou volnější džíny, ale hlavně vaše nová energie. Místo ploužení se ráno z postele, budete připraveni na další den a budete se těšit na další trénink.

Je to sice ze začátku těžké, ale pokud něco opravdu chcete, můžete toho dosáhnout. Pokud chcete změnit svůj život. Začněte hned. Výmluvy jsou pro ty, co si dostatečně nevěří.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies