Zdraví přírodní cestou

I vaše kuchyně může být přírodní lékárnou. Staré přísloví říká: "Není nemoci, na kterou by příroda nestvořila bylinu". Nejen bylinky, ale i ovoce a zelenina mají často léčebné účinky.

Polovina rozkrojeného citrónu

Zdraví díky hřebíčku

Tajemství je v hřebíčkovém oleji, který má lehce znecitlivující účinek - mírní zejména bolesti zubů. Když hřebíček lehce rozkousáte, uvolníte éterický olej, poté jen přesuňte přesně na bolavé místo.

Zdravá petržel

Petržel podporuje činnost ledvin. Tato bylina obsahuje účinné látky jako myristicin a apiol, které působí jako diuretikum.

Brambory proti bolestem

Brambory jsou účinné ve spojení s teplem. Pomáhají například při zánětu močového měchýře (brambory uvařte, rozmačkejte a zabalte do lněné utěrky a použijte jako obklad).

Zdraví v citronech

Citrony mají dokonce dvojitý užitek. Díky velkému obsahu vitaminu C podporují v organismu vlastní obranné látky a navíc umí spalovat tuky. Vychutnejte si co nejčastěji zdravou citronovou šťávu v minerálce, džusech apod.

Červená řepa zpevňuje

Zelenina obsahující stopový prvek zvaný silicium, zpevňuje kůži a tkáň. Navíc podporuje krvetvorbu. Řepa obsahuje i kyselinu listovou, což je látka, která je k potřebě všude tam, kde se tvoří nové buňky.

Chilli pro zdraví

Ohnivé chilli papričky obsahují látku, která se jmenuje capsaicin - alkaloid podporující krevní oběh a pozitivní účinek má na krevní tlak. Chilli používejte pro ochucení polévek, omáček a na zálivky.

Produkty pro vaši krásu a svěžest

Hollywood Mineral Fit Beauty® - zkvalitnění pleti a pokožky těla 

tekutý koncentrát z látek přírodního původu, rostlinných výtažků, minerálních a stopových prvků, který příznivě podporuje organizmus při regeneraci kůže. Má charakteristicky slanou chuť a vůni moře, která je způsobená minerály s naprostou absencí cukru nebo umělých sladidel. Hollywood Mineral Fit Beauty®, je určen pro osoby s potřebou zkvalitnit pleť a pokožku těla.

Lázeňská minerální kúra - Hollywood Mineral Fit Beauty® pomáhá zajistit:

  • Zkvalitnění pleti a pokožky těla.
  • Celkovou regeneraci a vitalitu.
  • Vnitřní krásu a pocit svěžesti.
  • Zabránění vzniku prvních příznaků stárnutí.

Hollywood Mineral Fit Hair® - celkové zkvalitnění vlasové struktury

tekutý koncentrát z látek přírodního původu, rostlinných výtažků, minerálních a stopových prvků, který příznivě podporuje organizmus proti padání vlasů. Má charakteristicky slanou chuť a vůni moře, která je způsobená minerály s naprostou absencí cukru nebo umělých sladidel. Hollywood Mineral Fit Hair®, je určen pro osoby s potřebou zkvalitnit vlasovou strukturu, omezit tvorbu lupů a zabránit padání a oslabení vlasů.

Lázeňská minerální kúra - Hollywood Mineral Fit Hair® pomáhá zajistit:

  • Zkvalitnění vlasové struktury.
  • Omezení padání vlasů.
  • Zabránění tvorby lupů.
  • Přirozený lesk a pružnost vlasů.

Hollywood Mineral Fit Slim® - zdravé hubnutí a snížení pocitu hladu

tekutý koncentrát z látek přírodního původu, rostlinných výtažků, minerálních a stopových prvků, který příznivě podporuje metabolismus při detoxikaci a při hubnutí. Má charakteristicky slanou chuť a vůni moře, která je způsobená minerály s naprostou absencí cukru nebo umělých sladidel. Hollywood Mineral Fit Slim®, je určen pro osoby s nadváhou a s potřebou očisty organizmu. Hollywood Mineral Fit Slim® je velmi dobře snášen a je vhodný i pro diabetiky.

Lázeňská minerální kúra - Hollywood Mineral Fit Slim® pomáhá zajistit:

  • Zdravé hubnutí do 5 kg měsíčně.
  • Snížení pocitu hladu.
  • Komplex důležitých látek podporujících hubnutí.
  • Možnost dlouhodobého užívání.

Power Mineral Fit Energy® - Man - tvorbu svalové hmoty a odbourávání tukové tkáně

tekutý koncentrát z látek přírodního původu, rostlinných výtažků, minerálních a stopových prvků, který příznivě podporuje organizmus při tvorbě svalové tkáně. Má charakteristicky slanou chuť a vůni moře, která je způsobená minerály s naprostou absencí cukru nebo umělých sladidel. Power Mineral Fit Energy®, je určen pro osoby s potřebou regenerace a tvorby svalové tkáně. Neobsahuje zakázané látky a je tedy vhodný i pro vrcholové sportovce.

Power Mineral Fit Energy® pomáhá zajistit:

  • Regeneraci a tvorbu svalové hmoty.
  • Celkovou regeneraci a vitalitu.
  • Odbourávání tukové tkáně.
  • Odstranění únavy.

Power Mineral Fit Hair® - Man - omezení padání vlasů a zkvalitnění vlasové struktury

tekutý koncentrát z látek přírodního původu, rostlinných výtažků, minerálních a stopových prvků, který příznivě podporuje organizmus proti padání vlasů. Má charakteristicky slanou chuť a vůni moře, která je způsobená minerály s naprostou absencí cukru nebo umělých sladidel. Power Mineral Fit Hair®, je určen pro osoby s potřebou zkvalitnit vlasovou strukturu, omezit tvorbu lupů a zabránit padání a oslabení vlasů.

Power Mineral Fit Hair® pomáhá zajistit:

  • Zkvalitnění vlasové struktury.
  • Omezení padání vlasů.
  • Zabránění tvorby lupů.
  • Přirozený lesk a pružnost vlasů.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies