Zeptejte se hvězd: Kudy od nemoci - pro štíra

Tentokrát se dostává na řadu znamení, které má na rozdíl od všech ostatních se smrtí celkem pozitivní vztah. I tak ale může považovat nemoci a zranění za otravné komplikace na cestě k některému ze svých nadlidských cílů. A všechny takové komplikace je třeba náležitě rychle a definitivně zničit. O koho že se jedná? No přece o štíra...

Znamení štíra v kruhu

Štír - Žárlivý anděl/Spravedlivý ďábel

I u štíra je povaha klíčem k pochopení vitality a zdravotních rizik, tak se na ní pěkně podívejme pod mikroskopem. Protože to štíři dělají rádi. Já to musím vědět, ostatně jsem taky štír. Štíři rádi věci analyzují a dívají se pod povrch nebo za jakékoli dosavadní hranice, a to proto, že rádi vědí. Vědění je moc, a nikdo to nechápe líp než štíři. Moc se pak taky štírům zamlouvá, protože chtějí mít všechno pod kontrolou a ta kontrola je nezbytná zase proto, že... Ale to vám nemůžu říct, to je tajemství. Z mnoha dobrých důvodů, protože štíři jsou velmi racionální lidé. A také tajnůstkářští, jak už jste si asi dali dohromady. V zájmu světové osvěty vám ale to velké štíří tajemství prozradím. Pokud ho však zneužijete, pak si mě nepřejte (a všech ostatních štírů). Jsme totiž taky extrémně pomstychtiví. No a to všechno kvůli té slabině - my štíři jsme v jádru (dobře skrývaném pod spoustou masek) neuvěřitelně zranitelní. Hrozně se vnitřně prožíváme, a proto každá zrada proti nám, každý útok proti nám, nás bolí mnohem víc než ostatní lidi. Bolest se pak snadno promění v nenávist, která je stejně intenzivní jako všechny štíří pocity - vášeň, přesvědčení, odhodlání... Jsme rození extrémisti a radikálové. Proto také nemoci a zranění, které nás nejčastěji postihují, bývají maximálně nepříjemné, odolné vůči léčbě, málo známé nebo ohrožující život. Nebo všechno dohromady. A vzhledem k poslední štíří charakteristice, kterou jsem zatím vynechal - sexuálnosti, pro nás představují venerické choroby větší hrozbu než pro lidi narozené v jiných znameních.

 

Z extrému do extrému

Sexuálnost štíra je dána tím, jakým orgánům toto znamení vládne - těm pohlavním. Nejtypičtější problémy štírů se proto musí dělit jasně podle pohlaví. Štírova sexualita je vůbec klíčem k jeho vitalitě - pokud je štír v téhle oblasti se sebou spokojený, jeho vitalita je neotřesitelná. Klidně se překvapivě snadno zotaví i z rakoviny nebo překoná ztrátu končetin, paměti nebo řeči. Pokud je ale štír sexuálně frustrovaný, nedejbože dlouhodobě, jeho tělo začne zdánlivě naprosto bezdůvodně stávkovat. Krevní tlak se zblázní, objeví se migrény, chronická prostatida, kožní vyrážky, záhadné alergie, překyselení žaludku... Spousta podivných, otravných a těžko léčitelných chronických příznaků. Když se ale štírův sexuální život zase spraví, stejně záhadně jako se takové příznaky objevily, zase zmizí. A to přes veškeré doživotní prognózy a neprůkazná vyšetření. Silná štírova psychika zkrátka způsobí silné psychosomatické jevy v momentech intenzivního prožívání emocí nebo v důsledku dlouhodobých stavů mysli. Stejně tak ale štírovo chování navenek mívá hodně výrazný dopad na jeho zdraví - štír se totiž hodně obětuje, neváhá riskovat a nevzdává se. To může vést jak k zázračné rekonvalescenci, tak k smrtícímu úrazu, těžkému přepracování nebo k nějaké exotické smrti. Jako například štírka Marie Curie zemřela na ozáření při výzkumu oněch záhadných neviditelných paprsků. Radiace a štíři jdou vůbec "dobře" dohromady, protože takové záhadné a mocné přírodní jevy lákají štíry jako světlo lampy můru. Společně s venerickými chorobami by si proto měli štíři dávat zvláštní pozor i vůči radioaktivním látkám, výbušninám nebo jedům. Protože obojí je nebezpečím na cestě k něčemu, co štíry láká.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies