Zhubněte bez hladovění!

„Wow…, pěkná kočička…, šikulka…,tééééda…, to je kus…, dobrá kost…“ a mnoha, mnoha dalšími výrazy častují muži kolemjdoucí slečny, dámy a mladé paní.

Žena sedící u stolu s ovocem a pečivem a držící jablko a koblihu

Když jsem byla mladší, byly tyto pohledy a poznámky na denním pořádku. S postupem věku jich však ubývalo, až nakonec ustaly. Přemýšlela jsem, čím to může být … věkem? Vždyť mi není ani 30! Vzhledem? Tak sice nejsem žádná kráska, ale nemyslím si, že bych byla ošklivá… Přemýšlela jsem, ale důvod jsem stále nemohla najít. Až jednou, přišlo to jako blesk z čistého nebe – viděla jsem se na fotce, která byla focena ve chvíli, kdy jsem nepózovala, jednoduše momentka. A musím uznat, byl to děs. Tváře baculaté, bříško jako v sedmém měsíci, všechno povislé, ramena shrbená a ačkoliv jsem měla čtyřky, ten zbytek těla to nevykompenzovalo.

Rozhodla jsem se začít něco dělat, proto jsem vyhodila všechno sladké, slané, kyselé a všelijaké, nakoupila rádoby jídlo, které bylo totálně bez chuti, a denně se mořila dlouhé hodiny ve fitness centru. Výsledkem bylo totální vyčerpání, slabost a nesoustředěnost a neuvěřitelný nárůst kil. Uklidňovala jsem se tím, že svaly váží více než tuk, avšak na mé postavě šlo jasně vidět, že je něco špatně. Neustále jsem na internetu hledala portály o dietách, možnostech hubnutí a v totální deziluzi způsobené zoufalstvím jsem si dokonce zakoupila několik hubnoucích produktů. Nic nezabíralo a já s 6 kily navíc, které jsem získala při mé snaze zhubnout, jsem pomalu propadala depresi. Při klasickém odpoledním surfování po internetu jsem narazila na stránky výživového poradenství. Skepticky jsem si říkala, že to budou jedni z šarlatánů, kteří chtějí z lidí dostat peníze. Celou noc se mi však tato alternativa honila hlavou, až jsem ráno neodolala a napsala tam email.

Ještě téhož dne mi výživový poradce odpověděl a já si s ním sjednala schůzku. Jakmile mě viděl, bylo mu to jasné, co se děje. Po této bezplatné konzultaci jsem se rozhodla změnit svůj životní styl a dosáhnout vytouženého těla a využitím profesionálů.

Od této doby uplynuly 3 měsíce a moje tělo je mladší snad o 3 roky. Kromě úbytku váhy (paradoxně díky většímu množství spořádaného jídla) se mi výrazně zlepšil zdravotní stav, cítím se hezčí a pomaličku začínám vnímat, že si změny všímá i okolí. Dnes už vím, že snaha je fajn věc, ale stejně jako dům nepostavíte bez zedníka, chleba neupečete bez pekaře, tak ani hubnutí není radno dělat bez pomoci výživového poradce.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies