Zhubněte s Hip Hopem

Pokud máte rádi Hip Hop a zároveň hledáte cvičení, které není nudné, při kterém zhubnete a ještě si užijete, pak na nic nečekejte a přihlaste se na nejbližší lekci. Hip Hop tancuje i Madona, Christina Aguilera a Shakira!

Lidé ve stejném oblečení tančící hip hop

Hip-Hop je jiný než se zdá

Nemějte obavy z toho, že tancovat Hip-Hop znamená točit se na hlavě nebo kymácet se jako medvěd a přitom házet rukama před obličejem. Může se vám to občas zdát z klipů některých raperových hvězd, ale není tomu tak.

 

Raději se podívejte na videoklipy od Madonny, Christiny Aguilery nebo Shakiry, protože těmto nadaným krasavicím sestavoval choreografii Jamie King - ten má na svědomí celý projekt Rockstar Workout Hip Hop. Jedná se o poctivý hiphopový základ okořeněný sportovními prvky a moderními tanečními figurami, které vám skvěle protáhnou tělo.

 

Rockstar Workout Hip Hop

Jak už je výše zmíněno, Rockstar Wokrout Hip Hop vytvořil Jamie King ve spolupráci s firmou Nike. Jde o vysoce intenzivní fitness dance trénink. Je to dokonalá směsice městského tanečního stylu a sportovního cvičení, kde nechybí ty nejnovější hiphopové prvky. Úkolem Rockstar Workout Hip Hop je také rozvíjet sebevyjádření. Nemá žádná pravidla a ani očekávání, jen naprostou svobodu dokonale si užít cvičení.

Hip hopu se meze nekladou

A to nejdůležitější teprve přijde. Hodina cvičení vám neuvěřitelně rychle uteče a budete se při ní opravdu bavit. Nikdo po vás nebude chtít propracované choreografie. U Hip Hopu jde o to, abyste se rozhýbala a dostala do tempa, potom už se nekladou žádné meze vašemu tanečnímu řádění a improvizaci.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies