Zhubněte tancem

Diety nejsou všechno, tělo potřebuje zpevnit. Naštěstí i lidé, kteří odolávají posilovnám, bazénům aj. mají možnost dosáhnout zpevněných tvarů. A jak jinak než tancem. Stačí si vybrat...

Tančící havajské ženy s mužem

Tanec je velmi přirozený pohyb a tělu nedělá problém se mu přizpůsobit jako ostatním "sportům". Navíc hudba působí antidepresivně a tak se po pár lekcích budete cítit prostě skvěle.

Pro ukázku je zde pár tipů, záleží na na vašem vkusu, ke kterému se přikloníte.

Polka, swing, samba, salsa, country tance

Tyto tance nenechají v klidu snad jediný sval ve vašem těle. Lýtka, stehna, hýždě, bříško a boky budou brzy lépe tvarované. Posílíte také paže, ramena a prsa.

Tanec trochu jinak - hip hop, street funk, balet

Tanec jako hip hop či street funk si můžete zvolit jako zábavnější alternativu aerobiku. Těmito moderními styly procvičíte jakoukoliv problematickou partii. Záleží jen na zvolené sestavě pohybů a tempu. Stejným způsobem vám vymodeluje tělo balet.

Tanec formou aerobiku - Aqua aerobik

Není to tanec jako takový, ale lze jej do kategorie tanců přiřadit. Na první pohled se vám možná bude zdát, že svaly při jakýchsi tanečních kreacích příliš nepracují, ale změny zaznamenáte rychle. Tím, že tělo musí odolávat tlaku a působení vody, posílíte celé tělo - především bříško, záda a dolní končetiny.

Břišní tanec

Tento zvláštní a trochu exotický druh tance učí nejen ladným pohybům. Zpevní svaly pánevního dna, které lze jinak velmi těřko zapojit do cvičení, zformuje pevné a ploché bříško, vytvaruje hýždě, boky a nohy.

Tanec po kubánsku - Salsa aerobik

Salsa aerobik je ideální pro ty, kdo chtějí protančit životem. Tanec je založen na krokových variacích aerobiku v kombinaci s temperamentními rytmy a tanečními pohyby salsy. Hudba vás při tanci skvěle naladí a udrží vaše tělo dokonale pružné.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies