Zimní obuv 2009 – krása i pohodlí

Letošní zimě bude kralovat obuv ryze ženská, extravagantní i pohodlná. Vyberte si svůj styl a zjistěte, jak jej co nejlépe zkombinovat s ostatními kousky oblečení.

Červené kozačky a barevné sněhule

Extra vysoké kozačky

Módním obuvnickým hitem číslo jedna jsou pro letošní zimu extra vysoké kozačky. Přívlastkem vysoký ale nemáme na mysli podpatky, ale celkovou délku obuvi. Kozačky pod kolena jsou sice fajn, ale s obuví, která vám sahá ještě výše, budete přitahovat mužské pohledy jako celebrita!

Jak kombinovat extra vysoké kozačky

Letos náš trh zahltí úzké kozačky, které těsně lemují nohy, šněrovací boty a obuv přehnutá v místě nad kolenem. Do všech těchto typů kozaček se hodí legíny, úzké rifle, kraťoučká sukně nebo elegantní kraťasy. Rozhodnete-li se pro první variantu, doplňte ji volnější tunikou. Odvážnější mohou zkusit kombinaci kozačky plus šaty. K extra vysokým kozačkám vždy vybírejte decentní šperky i kabelky, boty samy o sobě jsou už tak dosti výrazné.

Kovbojské boty

Máte raději venkovský styl? Pak vám budou sedět kovbojky. Jejich výhodou není jen pohodlí, ale také bezpečnost – s podpatky vysokými maximálně pět centimetrů je přece jen riziko uklouznutí na zledovatělém chodníku menší.

Jak se nosí kovbojky

Kovbojské boty se dají velmi dobře kombinovat. Slušet vám budou s klasickými modrými dřinami, které můžete zastrčit i dovnitř. Hodí se ale také minisukně nebo šaty z džínoviny či v country stylu, dále kůže a pletenina. Chcete-li být úplně na jedničku, vsaďte na trio kovbojky, džíny a flanelová košile, která se vrací do módy stejně jako mnohé další venkovské prvky.

UGG styl – boty z pergamenu

UGG byla zpočátku jen limitovaná kolekce obuvi, dnes je tato značka rozšířena po celém světě. Pohodlné a originální pergamenové boty zaujaly naprosto všude, objevují se dokonce i na módních přehlídkách v Paříži, Miláně nebo New Yorku. Pro ty, kteří nevědí, je pergamen sušená kozí, ovčí, vepřová nebo telecí kůže.

Jak se nosí válenky

Pergamenová obuv značky UGG Australia je na první pohled pohodlná a velmi praktická. Podpatky a sexy styl nečekejte, přesto stojí pořízení těchto botiček za to. UGG styl vyniká mohutným designem a speciálním zpracováním, díky kterému boty zadržují teplo. Dají se kombinovat prakticky s čímkoliv v městském, venkovském či sportovním stylu. UGG boty neboli válenky vás zahřejí a vyčlení z davu!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies