Získejte jej zpět!

Schyluje se ve Vašem vztahu k rozchodu? Už s Vámi nechce být? Neházejte hned flintu do žita, ale raději se soustřeďte na to, jak jej získáte zpět, aniž byste se přitom nemusela ponížit.

Modré oko ženy

Rozchod nemusí být vždy definitivní

Partnerské soužití nebývá vždy jednoduché a občas se vyskytnou problémy, které je potřeba řešit - nejlépe hned. Pokud se problémy neřeší, začnou se kupit a je jasné, že s postupem času jednomu z Vás rupnou nervy. Někdy postačí hádka, která pročistí vzduch a pak je vše opět v pořádku a jste zase jako dvě hrdličky. Co ale dělat v případě, když partner řekne, že už s Vámi po několikaletém vztahu nechce být?

Příčin může být několik - už jej nepřitahujete a nemá si s Vámi co říci, našel si milenku a nebo má ve svých citech zmatek a potřebuje čas na rozmyšlenou. Rozchod je pro každého velmi bolestivou záležitostí, se kterou se naše srdce jen velmi těžko vyrovnává. Vždy ale existuje šance, že jeden k druhému opět naleznete tu správnou cestu.

Chce to hlavně čas

Ujasnění citů není hodinovou záležitostí, ale během na dlouho trať. Pokud vás partner opustil  kvůli chybě, kterou jste udělala - omluvte se mu, ale rozhodně jej nepřemlouvejte a neponižujte se zbytečným doprošováním, aby se k Vám znovu vrátil. Nečekejte zázraky hned první den po rozchodu.

Dejte mu dostatečně dlouhý čas na rozmyšlenou - nepište mu, nevolejte, nesnažte se s ním stýkat ani na něj naléhat. Pouze tak si uvědomí, zda-li mu doopravdy chybíte a nebo ne. Pokud uvidí, že jste uznala svou chybu a že vás ta chyba trápí, v hlavě mu bude vrtat myšlenka, zda-li se s rozchodem neunáhlil. Většinou je to právě muž, který se poté ozve jako první.

Nezapomeňte také na to, že první setkání po rozchodu je hodně důležité a měla byste se na něm co nejvíce blýsknout (ovšem ne přehnaným make-upem a vyzývavým oblečením, nýbrž svou přirozenou krásou).

Když nezavolá...

Pokud se Vám ani po měsíci, co jste se rozešli neozve, nezoufejte. Nemusí to hned znamenat, že se rozhodl Vám vyhýbat mílovými kroky... Může to být ten typ muže, který nemá odvahu udělat první krok a nebo potřebuje více času na rozmyšlenou. A v tomto případě je na Vás, abyste ten první krok udělala. Napište mu SMS zprávu a zeptejte se ho, jak se má. Hlavně na něj nenaléhejte a nevynucujte si osobní setkání - při nátlaku jsou muži podobní rakům, tedy začnou couvat.

Pokud víte, kde byste svého bývalého partnera mohla nenápadně potkat, jděte tam. Pokud to bude vhodné, nezávazně si s ním popovídejte a pouze zjistěte jak se má a zda je ještě volný. Poté už nechte scénář setkání v jeho režii.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies