Zlikvidujte váčky pod očima

Váčky pod očima trápí nejednu ženu. Víte, jak se jich účinně zbavit? Poradíme Vám!

Žena v topu bez ramínek

Váčky pod očima – noční můra mnoha žen

Váčky pod očima se nejčastěji objevují, když se tekutina pod očima nahromadí. Časté jsou ve stáří, kdy je kůže ochablá a málo pružná. Vznik váčků ale může podpořit i cigaretový kouř, nečistoty ve vzduchu, nevhodné kosmetické přípravky, únava nebo některé závažné onemocnění.

Rady, jak se zbavit váčků - spíte správně?

Pokud nesprávně ležíme, může se nám ve víčkách hromadit nadbytečná tekutina, zejména pokud si pod hlavu nedáváme žádný polštář. Podložte si proto hlavu alespoň jedním polštářem.

První pomoc při váčcích

Pro zmírnění otoků poslouží obklad nasáklý šťávou z brambor (můžete také přiložit plátky brambor na okolí očí), účinné jsou také slupky z okurky.

Kouzelný make-up

Účinnou a také rychlou možností zakrytí nevzhledných váčků pod očima, je s pomocí make-upu. Volte make-up vždy o něco světlejší, než je barva vaší pleti. Poté okolí očí jemně přepudrujte.

Vhodné kosmetické přípravky

Dnes existují k zakrytí kruhů pod očima i speciální krycí tyčinky a krémy. Jejich výběr není radno podceňovat. Vyvarujte se koupi levných, nekvalitních výrobků. Ty vám mohou váčky pod očima ještě více zhoršit.

Změňte svůj jídelníček!

Omezte tučná, nezdravá jídla a také konzumaci kávy. Vhodné je také přestat kouřit, případně kouření výrazně omezit. Snažte se častěji pít bylinkové čaje, zejména ty, které jsou určeny k detoxikaci ledvin.

Blefaroplastika

Pokud vám váčky nechtějí zmizet, můžete si je nechat odstranit chirurgicky. Operace očních víček je radikálním odstraněním projevů stárnutí s velice efektním výsledkem. Blefaroplastika řeší změny kůže a okolních struktur oka. Cena zákroku se pohybuje okolo 15 000 korun.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies