Zlomený penis muže potrápí

Zlomený penis, trhlinky u mužů, trhlinky u žen... máte mít obavy? Nepříjemná situace během sexuálních hrátek může potkat i vás a vašeho partnera. Zlomený penis vyžaduje abstinenci a klid.
Křičící muž
Blížíte se s partnerem k orgasmu a místo slastného vykřiknutí následuje výkřik z naprosto jiných důvodů - i při sexu můžete utrpět zranění.
Najednou se tak sex a vzrušení může proměnit v bolest. Sexuální úraz se může přihodit i vám.

Zlomený penis

Nemá cenu hledat v mužském penisu kost, i když by k tomu výraz "zlomený penis" přímo vybízel. Kost v penisu žádná není - pouze topořivá tělesa, která se při erekci plní krví. Při nešetrném zacházení se může stát, že jejich vazivové pouzdro praskne a krev se rozlije do podkoží. Následkem je hodně nepříjemná bolest a velká modřina. Zlomený penis vyžaduje především sexuální abstinenci a klid. Svému partnerovi můžete pomoci obklady či prostředky proti krvácení. Po čase se většinou bez následků vše upraví a penis bude zase "v kondici".

Trhlinky u mužů

Nejčastějším úrazem u mužů bývají různé trhlinky uzdičky a předkožky - důvodem je nedostatečné zvlhčení. Zvláště milovníci análního sexu by neměli zapomínat na lubrikační gely a lubrikované kondomy. Ranky se většinou brzy zahojí, ale problém může nastat, pokud se do trhlinky dostane infekce (pozor na HIV!). Opatrně také při hrátkách s varlaty, jemný stisk provázejí příjemné pocity, stačí však přidat na síle a partnera potrápí bolestivá křeč.

Trhlinky u žen

Ranky u žen se vyskytují v oblasti poševního vchodu, tak hluboko v pochvě. Vznikají při znásilnění nebo při velkých rozměrech penisu (přestože je ženská pochva značně pružná). Kdy trhlinky ještě vznikají? Důvodem může být také zavádění předmětů různých tvarů a velikostí. Trhlinky v pochvě a oblasti poševního vchodu mohou silně krvácet.

Svázání penisu v pochvě?

Možná jste slyšeli o tzv. svázání penisu v pochvě. Tento případ nikdy nebyl lékařsky potvrzen. Lidská fantazie je obrovská a vy z ničeho podobného nemusíte mít strach.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies