Zoufalé manželky přicházejí

Kultovní americký seriál Zoufalé manželky, oceněný několik zlatými glóby a cenami Emmy přichází i na obrazovky českých televizí. TV Prima jej vysílá už od pondělí 4. září a stejně jako jinde ve světě je očekáván velký úspěch.

Ženy v černých šatech ležící v jablkách

Úspěšnost seriálu Housewives

Americký seriál Desperate Housewives, u nás volně přeložený jako Zoufalé manželky, je americkou televizí ABC vysílaný už od roku 2004. Ve světě se seriál dočkal nečekaných úspěchů. Získal tři Zlaté glóby, šest cen Emmy a dvacet dalších ocenění. Zoufalé manželky jednoduše slaví úspěchy po celém světě.

Zoufalé manželky na TV Prima

Seriál Zoufalé manželky zařadí Prima TV do vysílání od pondělí 4. září a každý díl bude pak vysílán také vždy v pondělí. Od 10. září budou pak díly každou neděli reprízovány. První dva díly Zoufalých manželek budou odvysílány ve 21:05, od následujícího týdne vždy od 22. hodiny (vysílací čas se však může dle sledovanosti měnit).

Zoufalé manželky – děj seriálu

Seriál začíná dobrovolným odchodem Mary Alice Youngové z jejího zdánlivě dokonalého života na předměstí. Tím pro ni však zdaleka všechno nekončí. Z pohledu ducha nás přivádí do životů své rodiny, přátel a sousedů a ze svého nadhledu komentuje celé dění. Najednou vidí Mary Alice daleko více než dřív. Zdánlivě dokonalé americké předměstí skrývá mnoho tajemství, o které má chuť se podělit s ostatními.

Ve Wisteria Lane žije okruh Maryiných přítelkyň:

Susan Mayerová, rozvedená a osamělá matka závislá na lásce, Lynette Scavo, která se po mateřské dovolené vrací k původní profesi reklamní managerky, Bree Van De Kampová, čerstvá vdova závislá na steroidech, bohatá exmodelka Gabrielle Solisová s dítětem, jehož otec je nejistý, rozvedená realitní makléřka Edie Brittová, nová sousedka Betty Applewhiteová a její pohledný mladistvý syn, Mathew.

..a nechybí ani zajímaví muži:

Zoufalé manželky přicházejí na scénu a muži samozřejmě nesmí chybět. Údajně ovdovělý instalatér Mike Delfino, do kterého je zamilovaná Susan, Tom, který se dobrovolně stane mužem v domácnosti, aby se jeho žena Lunety mohla vrátit do práce, Gabrielin manžel Carlos, který se až ve vězení dozvídá o manželčině nevěře a ovdovělý manžel Mary Alice – Paul.

Herecké obsazení vás k Zoufalým manželkám přiláká

V seriálu Zoufalé manželky hrají hvězdy jako je Teri Hatcher známá jako Lois Laneová z filmu Superman, Marcia Cross ze seriálu Melrose Place, herečka Eva Longoria, vybraná časopisem Maxim jako nejvíce sexy žena naší planety (Zoufalé manželky výrazně podpořila) a mnoho dalších známých hereček a herců.
 

  • Teri Hatcher v roli Susan Mayer
  • Felicity Huffman jako Lynette Scavo
  • Marcia Cross jako Bree Van De Kamp
  • Eva Longoria jako Gabrielle Solis
  • James Denton jako Mike Delfino
  • Nicollette Sheridan jako Edie Britt
  • Steven Culp jako Rex Van De Camp
  • Mark Moses jako Paul Zouny
  • Cody Casch jako Zach Zouny
  • Ricardo Antonio Chavira jako Carlos Solis
  • Andrea Bowen jako Julie Mayer
  • Brenda Strong jako Mary Alice Young
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies