Zvolte nejvíce sexy moderátora!

Leoš Mareš, Pavel Cejnar, Libor Bouček, Pavel Zuna, Tomáš Krejčíř, Ray Koranteng, Petr Vondráček… Který z těchto moderátorů je podle Vás nejvíce sexy? Hlasujte pro svého favorita!

Který moderátor je více sexy?

Leoš Mareš

Leoše Mareše není potřeba nijak zvlášť představovat. Velmi oblíbený moderátor, který se proslavil nejen moderováním, ale také skandály. V současné době uvádí společně se slovenskou kráskou Adelou Banášovou první řadu hudební reality show Československá Superstar. Slyšet jej můžeme také pravidelně v Ranní show rádia Evropy 2, kde každé ráno společně se svým kolegou, Patrikem Hezuckým zpříjemňuje ráno posluchačům. Je podle Vás Leoš Mareš sexy? Hlasujte v naší anketě, která je umístěna v pravém rohu této stránky!


Pavel Cejnar

A máme tu dalšího moderátora rádia Evropa 2, Pavla Cejnara. Sympatický blonďák není v moderátorském řemesle žádným nováčkem. Na Evropě 2 uvádí pořad Vyber si a Factory Bootleg Monopol, uvádí také velmi oblíbený pořad Jak se staví sen. Pravidelně moderuje pořad Inbox na TV Óčko.

Libor Bouček

Dalším "evropáckým" moderátorem v řadě je Libor Bouček. V současné době moderuje pořad T-Music a Afterparty. V minulosti moderoval velmi oblíbenou reality show Vyvolení, pořad Vylomeniny a Balírnu.

Pavel Zuna

Sympatický moderátor získal nejednu cenu popularity. A není se vůbec čemu divit. Krom moderování Televizních novin či pořadu Ber nebo neber, byl autorem a vedoucím projektu oblíbené show Česko hledá SuperStar I. a II., pořadu Výměna manželek I. a II., Víkendu, Střepin a nebo pořadu Volejte Novu.

Tomáš Krejčíř

Tomáš Krejčíř se jako herec proslavil především v první řade seriálu Rodinná pouta. Poté přestoupil na Novu do Ordinace v růžové zahradě. V současné době Tomáš Krejčíř moderuje Snídani s Novou. Připadá Vám Tomáš Krejčíř sexy? Pokud ano, hlasujte pro něj v naší anketě!

Ray Koranteng

Sympatický moderátor Ray Koranteng  společně s Lucií Borhyovou moderuje Televizní noviny. V době nepřítomnosti Lucie Borhyové moderoval společně s Michaelou Ochotskou. Za svou moderátorskou činnost získal již mnoho ocenění. Ray velmi často moderuje různé společenské akce.

Petr Vondráček

Herec, moderátor a hudebník Petr Vondráček moderuje v současné době velmi oblíbený pořad Hádej, kdo jsem. Jako herce jej můžeme pravidelně vídat v seriálu Velmi křehké vztahy, zahrál si i v seriálu Redakce, nebo filmu Bestiář.

Který moderátor je podle Vás nejvíce sexy? Hlasujte v naší anketě, která je umístěna vpravo!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies