Zvyšte si své sexuální sebevědomí

Chcete zažít dokonalý sex? Pak přestaňte řešit zbytečnosti a raději se naplno oddávejte sexuálním hrátkám s partnerem. Když tak neučiníte, zbytečně se budete okrádat o krásné prožitky. A to by byla škoda, nemyslíte?

Ženské nohy v černé sukni

Zapomeňte na mindráky ze svého těla!

Srovnávat se s modelkami, které svá vyzáblá těla vystavují na titulních stránkách magazínů, je naprostý nesmyl. I je totiž trápí takové věci, jako je povolená kůže či celulitida. Navíc bez vrstvy make-upu byste je na ulici ani nepoznala. Grafici pak musí trávit dlouhé hodiny ve společnosti Photoshopu, aby modelky na fotografiích vyretušovali tak, aby nakonec vypadaly alespoň trochu světově. V reálu jsou to normální ženy, stejně tak, jako vy. Partner váš dokonalý vzhled neřeší a miluje vás takovou, jaká jste, proto to přestaňte řešit i vy a raději si naplno užívejte společné intimní chvilky.

Hoďte všechny běžné starosti za hlavu

Chápeme, že ono se to sice lehko říká, ovšem o to hůř vykonává. Když ale budete chtít, skutečně se vám to podaří. Chcete-li si užít dokonalý sex, snažte se neřešit nic jiného, než sebe, partnera a přítomnost. Hoďte za hlavu všechny pracovní starosti, odhlaste se z Facebooku, vypněte počítač i mobil. Místo toho si raději otevřete láhev dobrého vína a pusťte hudbu, kterou máte oba rádi. Taková atmosféra přímo láká k prožití intimních okamžiků.

Neřešte čas ani denní dobu

Neřešte, jestli se máte milovat ráno, v poledne či večer. Nikde není psáno, že ten nej sex můžete zažít pouze v určitou hodinu. Je to zkrátka individuální věc. Máte-li problém s milováním přes den – tedy za denního světla, není nic jednoduššího, než zatáhnout žaluzie či si „hopsnout“ společně pod peřinu. Intimní atmosféru během večera pak mohou navodit například stmívače světel nebo svíčky. Při milování zapomeňte i na čas. Je přeci jedno, zda sex trvá přesně pět či deset minut, případně hodinu, nemyslíte?

Další rady, jak posílit sexuální sebevědomí

Nebojte se nahlas mluvit o svých potřebách při intimních chvilkách. Partner vám rád vyhoví, když bude vědět, co se vám skutečně líbí a co naopak nelíbí. Neřeknete-li mu to, jen těžko to sám zjistí…

Zvýšit sexuální sebevědomí vám můžepomoci i nové spodní prádlo. Poohlédněte se proto po takovém, ve kterém se budete cítit pohodlně a zároveň také sexy.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies