Aruba – dovolená vašich snů

Čas letních dovolených je sice ještě daleko před námi, nicméně právě teď je ta nejvhodnější doba se poohlédnout po dlouho očekávané dovolené, abyste stihli vše bez problémů zajistit včas.
Bazén v exotickém místě s vysokými palmami

Aruba – dovolená vašich snů

Nyní vás seznámíme s místem, kde můžete prožít dovolenou vašich snů, a to doslova. Tématem tohoto článku je totiž tropický ostrov Aruba, který nabízí obrovské množství možností a využití pro vaši letní dovolenou.

Aruba – kde se nachází?

Tento tropický ostrov leží zhruba dvacet kilometrů od Venezuely. Jeho rozloha je poměrně malá, a to 21 x 9 kilometrů. Je zde přibližně 100 000 domorodců, kteří jsou velmi přátelští a váží si cestovního ruchu. Téměř po celý rok zde svítí slunce a k dešťovým srážkám dochází velmi zřídka. Pokud máte rádi kaktusy, palmy, průzračné moře a neskutečně krásné písčité pláže, pak je dovolená na Arubě právě pro vás. Velkou výhodou je zde možnost výletů na okolní ostrovy, které leží velmi blízko Aruby. Popřípadě si můžete odskočit do Venezuely, která vám zajistí neopakovatelné zážitky. Úředním jazykem je zde holandština, ale domluvíte se také anglicky.

Nejkrásnější pláže na světě

Nádherné písčité pláže, které se rozprostírají po celém ostrově, jsou jedním z největších lákadel pro turisty. Od bílého, čistého písku a průzračného azurového moře se vám nebude chtít vracet domů. Na Arubě však nemusíte pouze ležet na pláži. Najdete zde nesčetné množství restaurací, barů, kaváren, golfových hřišť a také sportovního vyžití. Milovníci historie se mohou vydat za kulturním bohatstvím. V Arubě se rozprostírá také národní park, který zaujímá téměř jednu čtvrtinu celého ostrova.

Kolik musíte ušetřit?

Aruba patří mezi místa, za které si musíte „trochu“ připlatit. Rozhodně však ne mezi ty nejdražší. Dovolená na Arubě vás vyjde od třiceti tisíc korun, cena se však pohybuje i daleko výše.

Slunná Afrika

Řecko, Itálie nebo Djerba?

Mauritius - tropický ráj

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies