Cestovní pojištění online

Cestovní pojištění je jedno z mála druhů pojištění, které lze vyřídit rychle a bez složitých administrativních úkonů. K ještě rychlejšímu vyřízení přispělo zavedení cestovního pojištění online.

Klávesnice počítače

Dovolená a cestovní pojištění

Pokud vyrážíte na cesty, a nemusí jít jen o zájezd sjednaný cestovní kanceláří, neměli byste zapomínat na cestovní pojištění. Podle účelu své cesty si můžete vybrat pojištění krátkodobé, dlouhodobé, turistické, rodinné, skupinové nebo třeba připojištění pracovních cest. Minimem, které by mělo být součástí vaší dovolené, je pojištění léčebných výloh, pojištění odpovědnosti za škodu, pojištění zavazadel a úrazové pojištění. Cena cestovního pojištění vychází především z místa pobytu, z programu dovolené a věku pojištěnce.

Možnosti sjednání cestovního pojištění

Cestovní pojištění můžete koupit v cestovní kanceláři, v bance, přes internet, ve specializovaných společnostech nebo ve zdravotní pojišťovně. Studenti mohou využít slev na studentské karty, případně cestovní pojištění zakoupit spolu s letenkou či jízdenkou. Stále výhodnější sazby nabízí poslední dobou zdravotní pojišťovny.

Online prodeje cestovního pojištění stoupají

Zájem o nákup cestovního pojištění přes internet neustále stoupá. Zvláště v letošním roce zaznamenaly pojišťovny výrazný nárůst uzavřených pojistných smluv – až o 100%. Nákup cestovního pojištění online je snadný, pohodlný a rychlý.

Jak zakoupit cestovní pojištění přes internet

Porovnejte všechny nabídky cestovního pojištění online a vyberte si pro vás nejvýhodnější nabídku. Klikněte na symbol nákupního košíku, vyplňte formulář svými osobními údaji a pozorně si přečtěte smluvní podmínky zvolené pojišťovny. Zaplaťte za cestovní pojištění online pomocí platební karty, bankovním převodem nebo poštovní poukázkou. Pojištěni jste od chvíle, kdy jsou peníze připsány na účet pojištovny.

Výhodný nákup cestovního pojištění u zdravotní pojišťovny

Velmi výhodné je zakoupit cestovní pojištění u zdravotní pojišťovny, která pojištění nabízí ve spolupráci s některou komerční pojišťovnou. Zvýhodněné cestovní pojištění poskytuje pojišťovna Generali pojištěncům Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra. Například dárci krve mají za určitých podmínek pojištění léčebných výloh úplně zdarma. Děti do 17 let při cestování bez doprovodu pojišťovna mohou využít 25% slevu na cestovní pojištění. Cestovní pojištění pro děti je bezplatné pro rodiny s dětmi do 17 let (všichni musí být pojištěnci ZP MV ČR).

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies