Chcete být nevěrná?

Ne, k ničemu vás nenavádíme. Jenom vám chceme usnadnit život. Když už si totiž nějakou tu avantýrku začnete, měla byste vědět, jak za sebou šikovně zamést stopy.

Žena ležící na muži pod peřinou

Důvodů k nevěře jsou desítky

Jen tak namátkou: cítíte se v manželství opomíjená, váš partner tráví raději čas s počítačem než s vámi, o sex musíte skoro žebrat, přibral 30 kilo a zapomněl, kde máte sprchu…. Nebo se koná veliký třesk, kdy potkáte JEHO a ztratíte hlavu, vůli a často i pud sebezáchovy. Naštěstí jsme tu my, abychom zabránili nejhoršímu – prozrazení vaší bokovky.

Mazat, mazat a zase mazat!

Máme na mysli SMS a maily. Pokud jde o mobily, milence zásadně neukládejte pod pravým jménem. Použijte ženské jméno nebo krycí název jako šéfka nebo zumba. Na internetu je ideální si zřídit novou (jasně že tajnou) adresu, kterou znáte jen vy a ON. I tak je lepší obsah schránky pravidelně mazat, byť vám srdce krvácí, když vidíte mizet v nenávratnu jeho poslední ódu na vaše nohy nebo vášnivé vyznání horoucí lásky. Máte-li doma jeden počítač, který používáte vy i manžel, hrajete si s ohněm. Při sebemenším podezření se začne hrabat ve vaší poště, historii PC nebo angažuje kamaráda, specialistu na IT, a vám zbydou jen oči pro pláč a kufr s několika hadříky před bytem.

Věrohodnost

Výmluvy, které doma použijete, by měly znít věrohodně. Ideální je smíchat pravdu s nepravdou, aby se dalo mlžit a případně použít argument nejsilnější: „Jestli chceš, tak si to ověř“ (k ověření podstrčíme jen tu pravdivou část). Ale pozor, jsou manželé, kteří se prošťourají až k té nepravdivé části vašeho příběhu...

Netahat domů

Váš muž možná není moc všímavý, vaši sousedé však ano. Mohou tak vaši zákonnou polovičku zaskočit dotazem, cože to bylo za pána, který v době jeho noční směny odcházel v pět hodin ráno z vašeho bytu?

Krytá záda – ano, nebo ne?

To je diskutabilní. Na jedné straně může třeba dobrá kamarádka poskytnout solidní alibi, na druhé straně je to časovaná bomba– co když ji začne hryzat svědomí? Nebo vás začne vydírat? V podobných delikátních situacích platí zlaté pravidlo – čím míň lidí o tom ví, tím lépe.

Neměňte své chování a zvyky

Přece jenom máte výčitky svědomí. A tady pozor, tady je už jenom krůček k tomu, snažit se manželovi vykompenzovat morální újmu, o které zatím neví. Takže začnete vyvařovat jak Rettigová, víc chválíte, dovolíte fotbal, pivko, výlet s kamarády… a každý partner zbystří a začne pátrat po příčině vaší velkorysosti a pozornosti.

Nákupy a dárky

Snažíte se být pro svého milence sexy. On vám taky kupuje dárky. Manželé bývají sice nevšímaví, ale když na vás potřetí za týden vidí ohoz, který jim není povědomý, zákonitě se začnou ptát. Ještě větší katastrofa číhá, když objeví sexy prádélko. Vybalené z krabice a použité, ale ne jím. Těžko vám bude věřit, že pro práci v mateřské školce potřebujete krajkové podvazky a v rudém korzetu nacvičujete roli Červené karkulky na podnikovou besídku.

A když to praskne?

Ideální by bylo, aby si váš životní partner zanotoval rým ze songu Jarmilka Pavla Dobeše „Z nevěry nedělám závěry“. V to ale moc nedoufejte. Čekejte spíš pořádný mazec. Morální, psychické a možná i fyzické šrámy budou na všech třech stranách trojúhelníku. Další důkaz toho, že trojka není pro pár to nejšťastnější číslo…

Nevěra se ženou

Věrnost - stále IN?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies